Victor Ponta, despre regionalizare: Sibiul şi Braşovul nu pot să fie în aceeaşi regiune

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta, candidat al PSD la prezidenţiale, a declarat joi, la Mediaş, că în privinţa proiectului regionalizării ar fi 'o soluţie foarte bună' să fie menţinută regiunea preconizată a fi formată din judeţele actuale Sibiu, Hunedoara şi Alba, el adăugând că Sibiul şi Braşovul nu pot să fie în aceeaşi regiune.

23 oct. 2014, 11:40
Victor Ponta, despre regionalizare: Sibiul şi Braşovul nu pot să fie în aceeaşi regiune

„Cred că este o soluţie foarte bună, da. Iar Sibiul şi Braşovul nu pot să fie în aceeaşi regiune”, a afirmat Ponta, întrebat de un jurnalist dacă va fi menţinută regiunea formată din judeţele Sibiu, Hunedoara şi Alba în cazul în care va ajunge preşedinte al României.

Proiectul de AUTONOMIE al UDMR aruncă în aer scena politică. Pretinde autonomie radicală

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta a participat joi la aniversarea a unui secol de transport gaze naturale în România, eveniment care a avut loc la Mediaş (judeţul Sibiu), la sediul central al Transgaz. Acesta a fost însoţit la Mediaş de vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, precum şi de ministrul Transporturilor, Ioan Rus şi ministrul Delegat pentru Energie, Răzvan Eugen Nicolescu.