Victor Ponta: După 21 decembrie, Traian Băsescu va deveni subordonatul doamnei Udrea

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la preşedinţie, a declarat joi, la Mediaş, că se bucură că preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu intenţionează să mai rămână la Cotroceni după 21 decembrie, dată după care Băsescu va deveni "subordonat doamnei Elena Udrea".

RomaniaTV.net
23 oct. 2014, 12:47
Victor Ponta: După 21 decembrie, Traian Băsescu va deveni subordonatul doamnei Udrea

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Întrebat de un jurnalist cum comentează afirmaţia şefului statului care a anunţat că nu doreşte să mai rămână nici măcar o zi la Cotroceni, după 21 decembrie, Victor Ponta a răspuns: „Mă bucur. Chiar mă bucur”.

Ponta îşi face deja planuri legate de perioada post-Băsescu. „Trebuie reluate discuţiile despre modificarea Constituţiei. Trebuie menţionat faptul că preşedintele ţării nu pune prim-ministru pe cine vrea el, chiar dacă acel preşedinte voi fi eu. Aţi văzut ce s-a întâmplat când preşedintele a pus prim-ministru pe cine a vrut el. A ieşit un lucru rău. A ieşit haos, luptă, război politic. Asta e ceea ce nu trebuie să mai avem după 21 decembrie, ora 24, când înţeleg că domnul Băsescu va fi doar un simplu membru PMP, subordonat doamnei Elena Udrea”, a mai spus Victor Ponta.

CITEŞTE ŞI VICTOR PONTA, avertisment: N-am câştigat încă alegerile. GREŞESC cei din PSD care cred că le-am câştigat deja