Ponta, după atacurile lui Băsescu la adresa Gabrielei Firea: Un preşedinte decăzut, o ruşine a României

Premierul Victor Ponta a catalogat drept "degradant" gestul preşedintelui Traian Băsescu de marţi când de la Palatul Cotroceni a lansat noi atacuri la adresa senatorului Gabriela Firea, numind-o "şantajistă crescută în şcoala turnătorului Felix".

RomaniaTV.net
15 apr. 2014, 18:17
Ponta, după atacurile lui Băsescu la adresa Gabrielei Firea: Un preşedinte decăzut, o ruşine a României

„Azi, cetatenii Romaniei au vazut din nou adevarata fata a lui Traian Basescu, tot ce a reprezentat el in acesti 9 ani – ura, abuzuri, minciuni, amenintari, lipsa de scrupule!Asta e Basescu! Un presedinte decazut, o rusine a Romaniei. Este total degradant ce a facut Basescu azi. Nu e posibil sa se vorbeasca asa de la acest nivel al Statului roman. Romania si romanii merita mult mai mult. Continuam lupta, cu si mai multa hotarare! AMR 35 de saptamani!”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Preşedintele Traian Băsescu a lansat marţi un nou atac dur la adresa senatorul PSD Gabriela Firea şi a soţului acesteai, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele. Şeful statului a spus că Gabriela Firea este „o şantajistă de profesie” şi l-a sfătuit pe premierul Ponta să nu o ia purtător de cuvânt deoarece „poartă ghinion oricărui bărbat pe care spune că îl spirjină”, făcând referire la activitatea ei în guvernul Isărescu, în anul 2000.

Şi atacul nu s-a oprit aici. Băsescu a explicat şi posibila „dispariţie” de acasă a soţului Gabrielei Firea, primarul Florentin Pandele. Băsescu a insinuat că soţul Gabrielei Firea ar putea pleca de acasă ”de bine ce-i este lângă nevastă”.