Ponta: E „foarte bine” că PNL-PDL depun moţiune de cenzură. Bătalia politică se duce în Parlament, nu la DNA

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe contul de Facebook, că este "foarte bine" că PNL-PDL depun moțiunea de cenzură, deoarece bătălia politică, într-o țară democratică, se duce în Parlament.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 08:14
Ponta: E „foarte bine” că PNL-PDL depun moţiune de cenzură. Bătalia politică se duce în Parlament, nu la DNA

„E foarte bine că PNL-PDL depun azi moțiunea de cenzură! Într-o țară democratică europeană bătălia politică se duce în Parlament (nu la DNA sau pe siteuri)! Majoritatea actuală este unită și are proiecte importante de realizat în perioada următoare — Cod Fiscal, Legea Salarizării, etc.”, a scris Ponta pe Facebook.

Liberalii depun vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ponta. Documentul va fi depus în jurul orei 12,00, a informat joi Departamentul de Comunicare al partidului.

„Moțiunea aceasta de cenzură este o datorie pe care PNL o are față de românii din străinătate. Acești oameni, nu mai puțin români decât cei care trăiesc în interiorul granițelor naționale, au dreptul la respect din partea statului român. Introducerea votului prin corespondență ar fi un semn de respect. Votul nu este o lozincă, așa cum crede premierul Ponta, este un drept constituțional care trebuie respectat. Nu putem uita cozile umilinței de la secțiile de vot organizate la ambasadele României în străinătate și credem că astfel de lucruri nu trebuie să se repete”, a spus Alina Gorghiu.