Ponta: Există un sentiment greşit la contracandidaţi, în special la Iohannis, că o să le câştige DNA alegerile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la prezidenţiale, a declarat vineri, la Târgovişte, că nu poate comenta aducerea a peste 100 de persoane la audieri la DNA în dosarul referendumului, însă poate face remarca politică că unii dintre contracandidaţi, în special cel al ACL, Klaus Iohannis, au sentimentul greşit că o să le câştige DNA alegerile.

24 oct. 2014, 11:37
Ponta: Există un sentiment greşit la contracandidaţi, în special la Iohannis, că o să le câştige DNA alegerile

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ”Sute am înţeles (persoane aduse la audieri, n.r.). Eu nu pot şi nu am dreptul să comentez nimic care ţine de un proces în curs. Pot să fac o remarcă politică, dacă doriţi, anume aceea că există un sentiment la contracandidaţii mei, în special la domnul Iohannis, şi l-am şi auzit spunând, că e adevărat că ei nu au nimic de oferit şi de spus, dar o să le câştige DNA-ul alegerile. Ori eu cred că e un sentiment greşit. Cred că Justiţia e cu treaba ei, iar noi, candidaţii, trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România, pe politică externă, pe securitate naţională, pe economie, pe sistem constituţional. Domnul Iohannis spune: ‘domnule, eu nu spun nimic, îmi câştigă DNA-ul alegerile’. Cred că este o concepţie greşită şi cred că va înţelege în curând acest lucru”, a afirmat Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la Târgovişte, la inaugurarea sediului Institutului de Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologică Multidisciplinară (I.C.S.TM.) din Campusul Universităţii Valahia.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ce spune Toni Greblă, judecător CCR, despre cazul Klaus Iohannis