Ponta: Guvernul funcţionează foarte bine. Au apărut sincope în USL, aş dori să le rezolvăm

Guvernul USL funcţionează foarte bine şi nu am niciun fel de nemulţumire faţă de niciunul dintre miniştrii Cabinetului, restul e cancan, a declarat premierul Victor Ponta, într-o ediţie specială la România TV.

RomaniaTV.net
02 oct. 2013, 17:14
Ponta: Guvernul funcţionează foarte bine. Au apărut sincope în USL, aş dori să le rezolvăm

„Guvernul USL funcţionează foarte bine. Nu am nicio nemulţumire faţă de activitatea vreunui ministru”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a admis însă că există sincope în interiorul USL. „Mi-aş dori să rezolvăm sincopele apărute în coaliţie şi în Parlament”, a spus Ponta.

Prim-ministrul a precizat că o bună înţelegere în interiorul USL va duce şi la o bună funcţionare a Executivului. Ponta a spus că deocamdată nu are motive să se plângă de modul în care funcţionează Guvernul. „Restul e cancan”, a apreciat premierul.

În ce priveşte declaraţiile lui Ilie Sârbu privind riscul ruperii USL, Ponta a apreciat că declaraţia este mai puţin categorică decât a fost interpretată în presă. „Domnul Sârbu vorbeşte în parabole. El a zis aşa: ori ne înţelegem, ori ne despărţim. Eu, personal, optez pentru un compromis.