Ponta: Pe 12 septembrie vom avea CONGRES NAŢIONAL, iar pe 20 va fi evenimentul de lansare a CANDIDATURII VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat că validarea candidaturii sale va avea loc în luna septembrie, iar pe 20 septembrie va avea loc evenimentul de lansare a candidaturii, exact de ziua acestuia.

22 aug. 2014, 12:27
Ponta: Pe 12 septembrie vom avea CONGRES NAŢIONAL, iar pe 20 va fi evenimentul de lansare a CANDIDATURII VIDEO

Ulterior, pe 2 octombrie urmează să înceapă campania electorală.

„Pe 12 septembrie vom avea congres naţional, iar ulterior va avea loc validarea candidaturii mele în toate filialele din ţară, sper şi cred că nu vor fi surprize, deoarece sunt singurul candidat. Pe 20 septembrie vom avea evenimentul de lansare a candidaturii, iar din 2 octombrie vom începe campania electorală. În acest timp, voi participa 1-2 pe săptămână pentru a-mi îndeplini atribuţiunile specifice funcţiei de premier”, a spus Ponta.

De asemenea, premierul a mai spus că, dacă Traian Băsescu va avea acelaşi comportament, de implicarea în campania prezidenţială, PSD ar putea recurge la o nouă suspendare.

„Dacă Traian Băsescu va avea acelaşi comportament, de şef de campanie al Elenei Udrea, vom recurge la o nouă suspendare. Pe urmă, cine va fi preşedinte interimar, acest lucru contează mai puţin. Dar nu-mi doresc şi nu ne dorim o criză politică”, a mai spus Ponta.