Ponta trimite condoleanţe în numele Guvernului pentru moartea lui Sergiu Nicolaescu

Victor Ponta a trimis joi un mesaj de condoleanțe, în numele întregului Guvern, în urma morții lui Sergiu Nicolaescu. Premierul l-a descris pe marele regizor drept: " un om extraordinar, un cineast fără egal, un coleg de la care am avut mereu ceva de învăţat".

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 09:46
Ponta trimite condoleanţe în numele Guvernului pentru moartea lui Sergiu Nicolaescu

„Anul 2013 a debutat într-un mod cum nu se putea mai dureros. Vestea cutremurătoare a trecerii în nefiinţă a uneia dintre cele mai mari valori a României, maestrul Sergiu Nicolaescu, marchează finalul trist al unui capitol din istoria noastră. Un capitol care s-a întins peste generaţii, care a închegat spiritual poporul român şi care a însemnat mult mai mult decât un îndelung moment de aur al cinematografiei româneşti. O valoare adevărată nu va putea fi niciodată mărginită în limitele unui singur domeniu, influenţele creaţiei sale fiind imposibil de cuantificat”, transmite Victor Ponta, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Stingerea din viaţă a maestrului Sergiu Nicolaescu va fi poate mai uşor de îndurat dacă privim la ceea ce a lăsat în urma sa. O stea a României s-a stins astăzi, însă maestrul lasă în urma sa o adevărată zestre culturală românilor, o bogăţie care nu va putea fi dată niciodată uitării. A fost un om extraordinar, un cineast fără egal, un coleg de la care am avut mereu ceva de învăţat. Vestea dispariţiei sale a fost un şoc pentru noi toţi, iar viaţa publică românească va fi mai săracă fără maestrul Sergiu Nicolaescu. Sincere condoleanţe familiei şi celor apropiaţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, încheie primul-ministru mesajul de condoleanțe.