Victor Ponta, atac dur la Predoiu: S-a topit zăpada şi se dezgheaţă tot felul de politicieni care dispăruseră în ceaţă

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat, vineri, pe pagina sa de Facebook,pe prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, după ce liberalul a criticat fundația social-democratului. 

29 ian. 2016, 20:14
Victor Ponta, atac dur la Predoiu: S-a topit zăpada şi se dezgheaţă tot felul de politicieni care dispăruseră în ceaţă

Primul care a lansat atacul a fost Cătălin Predoiu. Prim-vicepreședintele liberal a spus că e curios să vadă cum va crește contul fundației lui Ponta.

„Un alt argument fals pe care îl vedem prezentat de fostul premier Ponta este că anticorupţia opreşte investiţiile, pentru că nimeni nu mai semnează. Bine că a semnat Ponta Memorandumul Rompetrol prin care a iertat o companie străină de sute de milioane. Să vedem cu cât și de unde va creşte contul fundaţiei fostului premier făcut pentru cooperarea estică„, a comentat Predoiu.

Citește și: Ponta îl ironizează pe Predoiu: Ha-ha! Premierul Fantomă „to be elected” fuge ca „Dracu de tămâie”!

Victor Ponta l-a atacat, la rândul lui, printr-un mesaj dur postat alături de o poză sugestivă.

„S-a topit zăpada și se „dezgheață” tot felul de politicieni care dispăruseră „în ceață” – de exemplu Dl. Cătălin Predoiu (cum care Predoiu? – știți, Președintele „to be elected” al PDL și Premierul „to be elected” al PNL), care a glăsuit ceva despre Fundația pe care o conduc! Ca de fiecare dată, am decis să nu îi răspund, deoarece…”, a scris Victor Ponta pe Facebook.