Porumboiu nu a lăsat presa pe stadion, la meciul Vasluiului. Dumitru Dragomir îl acoperă

Reprezentanţii mass-media nu au avut accces, sâmbătă seară, la meciul FC Vaslui - Concordia Chiajna (scor 3-0), din etapa a 10-a a Ligii I, în baza legitimaţiilor emise de către club, fără să li se ofere vreo explicaţie privind această interdicţie.

RomaniaTV.net
30 sept. 2012, 10:34
Porumboiu nu a lăsat presa pe stadion, la meciul Vasluiului. Dumitru Dragomir îl acoperă

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat sâmbătă seară, că decizia primind acceptarea reprezentanţilor mass-media la meciuri aparţile clubului organizator şi că nu pot fi obligate grupările să primească presa la stadion sau să organizeze conferinţa de presă, informează digisport.ro.

Nu e obligatorie conferinţa de presă de după meci. E obligatoriu doar la televiziunea care are drepturile să se ofere interviuri. Cluburile au dreptul ăsta, dar nu e în regulă„, a spus Dragomir la Digi Sport.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat tot la Digi Sport că jurnaliştilor nu li s-a interzis accesul, ci li s-a spus că trebuie să aibă acreditări. „Presa are acces să intre la un meci de fotbal pe baza acreditărilor pe care clubul le acordă. Nu le-a interzis nimeni accesul în stadion. Li s-a spus foarte clar că trebuie să aibă acreditări. N-a fost nimeni de la presa centrală, numai de la presa locală. E dreptul clubului dacă vrea să acorde acreditări unora sau altora„, a afirmat Porumboiu.

Reprezentanţii mass-media nu au avut accces, sâmbătă seară, la meciul FC Vaslui – Concordia Chiajna, din etapa a X-a a Ligii I, în baza legitimaţiilor emise de către club, fără să li se ofere vreo explicaţie privind această interdicţie. Unul dintre angajaţii firmei de pază de la poarta de acces a presei a interzis tuturor ziariştilor accesul. Agentul de pază nu a dat niciun fel de explicaţii pentru interdicţia impusă, urând ziariştilor o seară bună.

Clubul nu a anunţat despre suspendarea acreditărilor pentru partida dintre FC Vaslui şi Concordia, iar în plus, în momentul în care ziariştii au încercat să îşi cumpere bilete, casele de la stadion au fost închise.
Singurii reprezentanţi mass-media care au avut acces pe stadion au fost cei de la Digi Sport, postul care transmite în direct meciul.

FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I, în care atacantul Marius Niculae a reuşit un hattrick. În urma acestui rezultat, FC Vaslui rămâne pe locul 4 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte, în timp ce Concordia Chiajna se menţine deocamdată pe locul 7, cu 14 puncte.