Postare emoţionată a Elenei Udrea pe Facebook. Cum a fost fotografiată politiciana

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a publicat pe Facebook, luni seară, o fotografie emoţionantă cu fiica sa, Eva Maria.

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 21:25

Elena Udrea a postat o fotografie în care se află alături de micuţa ei, fără să precizeze când a fost făcută aceasta. Poza este însoţită doar de o inimioară, dar prietenii virtuali ai fostului ministru i-au transmis numai mesaje de încurajare: „Sa fii sanatoasa si puternica. Sunteti minunate!”, „Niciun copil nu ar trebui despartit de mama sa. Indiferent de motive. Copiii nu trebuie sa sufere.”, „Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa puteti trece peste toate necazurile si sa va puteti creste ingerasul in dragoste si bucurie”!

Adrian Alexandrov, gest emoţionant după ce a aflat că Elena Udrea rămâne în arest FOTO

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute de Interpol pe 3 octombrie şi de atunci se află după gratii în San Jose. Cele două au fost arestate preventiv pentru două luni.

Elena Udrea a fost condamnată în 5 iunie de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute” şi se află în Costa Rica din luna februarie, fiind dată în urmărire.

Cererea Elenei Udrea de eliberare din arest preventiv, respinsă de o instanţă din Costa Rica