Postliceala Sanitară, concurenţă mare pentru asistenţa generală. Şapte candidaţi, pe loc

ADMITERE FACULTATE 2015. Concurență record în acest an, La Școala Postliceală Sanitară din Iași este concurenta mare in acest an. Pentru asistenta generala sunt şapte candidați pe loc, în condiţiile în care la Universitatea de Medicină și Farmacie, la aceeași specializare, au fost cinci candidați pe loc.

03 aug. 2015, 08:02
Postliceala Sanitară, concurenţă mare pentru asistenţa generală. Şapte candidaţi, pe loc

ADMITERE FACULTATE 2015. La Școala Postliceală Sanitară din Iași s-au putut înscrie inclusiv tinerii care nu au promovat examenul de bacalaureat. Sunt atrași în special de salariile pe care le-ar putea obține în străinătate după ce vor absolvi specializarea de asistent medical generalist.

ADMITERE FACULTATE 2015: Taxe aberante de înscriere

In Anglia, un asistent medical ajunge să câștige și 3.000 de lire pe lună. În acest an, la Școala Postliceală Sanitară, la specializarea de asistent medical generalist au fost depuse peste 700 de dosare pentru cele 112 locuri la buget.

Potrivit digi24.ro, luni, candidații vor susține examenul ce va consta în 100 de întrebări tip grilă din anatomie și vor avea la dispoziție o oră și jumătate să le rezolve. La concurs sunt scoase și 300 de locuri la taxă.