Poţi să slăbeşti mult fără să faci NIMIC deosebit! Iată trucurile-minune

Pierderea in greutate presupune mult efort si nervi de otel, daca este sa ne luam dupa dietele care circula in mediul virtual. Nutritionistii sunt insa de parere ca poti slabi si fara atatea batai de cap.

02 sept. 2015, 09:27
Poţi să slăbeşti mult fără să faci NIMIC deosebit! Iată trucurile-minune

Exista modalitati mai simple de a scapa de kilogramele in plus decat sa petreci ore in sir in sala de antrenament sau sa renunti la toate mancarurile care iti fac placere. Urmeaza acesti 7 pasi si vei scapa imediat de formele rotunjoare capatate in concediu:

1. Bea inainte de fiecare masa un pahar cu apa

In primul rand ca te hidrateaza si in al doilea rand te ajuta sa te simti dintr-o data mai satula, astfel incat vei evita supraalimentarea.

2. Inlocuieste cate ceva la fiecare masa

In loc de un sos cu multe calorii foloseste o vinegreta si vei „economisi” 80 de calorii. De asemenea, in loc de fructe confiate mananca un mar sau orice alt fruct, dar proaspat.

3. Mananca ciocolata neagra

In loc de fursecuri sau alte snacks-uri in pauzele dintre mese mai bine tine la indemana o bucata de ciocolata neagra. Iti linisteste pofta de dulce. Poate ca nu iti va fi pe plac in primele minute, dar macar te fereste de dependenta de zahar si nici nu are atat de multe calorii pe cat pare.

Citeşte mai mult pe ele.ro