POVESTE ADEVĂRATĂ A fost femeia pe care o vrea societatea, până s-a trezit la realitate

"Doream să te uit și o dată cu tine să uit totul. Să uit ziua în care te-am ales și te-am crezut bărbatul vieții mele. Să uit ziua în care ți-am spus ,,te iubesc." Să uit ziua în care m-ai lovit și m-ai insulatat. Să uit ziua în care mi-ai jurat iubire pentru toată viața. Să uit amenințările și înjurăturile. Vroiam să-ți uit ochii și inima de gheață. Vroiam să te șterg din memorie. Să te arunc într-o prăpastie. Să nu te mai simt, să nu te mai văd. Dar amânam ziua în care să-mi iau bagajele și să plec. Îmi era de frică de tine, de felul cum vei reacționa. Îmi era frică de ce va zice lumea.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 12:49
POVESTE ADEVĂRATĂ A fost femeia pe care o vrea societatea, până s-a trezit la realitate

Pur și simplu îmi era teamă să spun ,, Stop!” Doream ca copiii mei să aibă tată. Mă rog, așa cere societatea: să avem copii, să fim devotate, să fim gospodine și cu un soț. Nu contează cum e el, dar să-l răbdam. Apoi am conștientizat că decât copiii mei să aibă un tată nemernic care să le provoace durere, mai bine să nu îl aibă defel. A durat prea mult până m-am decis. Dar am făcut-o. Atunci când i-am spus că gata, s-a terminat, am fost bătută rău de tot. M-a amenințat cu moartea. Nu am cedat. Cu mintea lui bolnavă nu realiza că ani la rând i-am dat șanse de a se corecta. El credea că mereu îl voi suporta, că glumesc atunci când îl atenționam că mă va pierde. Am avut putere, curaj să-mi iau viața de la capăt.

Am învățat că niciodată nu e târziu să fac o schimbare în viața mea. Am învățat că atât timp cât suferi, cineva te așteaptă să te iubească. Am învățat să nu mai trăiesc cum zice lumea. Am învățat să fiu demnă, să nu mai cred vorbe goale, să nu mă mai las lovită și batjocurită. Dragă femeie, am trecut peste toate momentele dificile, pentru că am crezut în mine. Am știut că voi reuși. Fă-o și tu. Știu că poți. Te rog, nu uita că tu meriți să fii fericită.

„M”.