POVESTE ADEVĂRATĂ: „Am aflat că are o amantă cu 10 ani mai tânără…”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

20 ian. 2017, 17:44
POVESTE ADEVĂRATĂ: „Am aflat că are o amantă cu 10 ani mai tânără…”

Dragă Adela,

Suntem căsătoriți de 15 ani din care 13 frumoși, să zicem. De doi ani am aflat ca soțul are o amantă cu 10 ani mai tânără. La început am fost hotărâtă sa divortez, dar cu timpul am încercat să-i dau o șansă pentru copii si pentru relație (recunosc, mai sunt ceva sentimente). El, în timpul acesta, a încercat să repare greșeala, dar tot timpul aveam o presmțire că încă mai vorbește cu amanta.

După multe cercetări am aflat că ea e acasă, în alt județ, el era lângă noi. După ce am aflat am cedat și eu avansurilor odată și l-am înșelat. M-am simțit foarte rău dupa am regretat enorm, voiam în sinea mea răzbunare, dar mai mult rău am făcut.

Lucrurile s-au schimbat de vreo 3 luni, e iubăreț îmi oferă atenție, declarații de dragoste, ieșim în oraș, ca la începutul relației. Dar eu nu ma simt împăcată îmi e frică să cred că simte iar așa ceva pentru mine sau se chinuie.

După lungi discuții m-a asigurat că a terminat cu ea, m-a ales pe mine pentru că relația lor era oricum imposibilă din cauza mea și a copiilor. I-am zis că nu vreau să stea cu noi forțat, dar el zice că ma iubește. Oare ce să fac, să-i dau o șansă sau nu?

Vezi răspunsul Adelei, pe libertatea.ro