POVESTE ADEVĂRATĂ: „Am cunoscut o fată şi am făcut dragoste cu ea după concert…”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. "Mi-a spus că a filmat pe telefon partida şi m-a ameninţat că îi arăta înregistrarea prietenei mele”, aşa îşi începe un tânăr povestea...

13 feb. 2018, 15:53

„Am o relaţie de 3 ani şi o iubesc tare mult pe prietena mea. Dar am făcut acum câteva luni o prostie care s-ar putea să mă coste scump… Într-o seară, am mers la un concert, în aer liber, cu un grup de prieteni (iubita mea nu a venit cu noi). Acolo, la concert, am băut multă bere (vreo 5 sau 6 doze), am cunoscut o fată şi am făcut sex cu o ea într-un parc din apropiere. S-a întâmplat o dată şi am regretat de cum s-a terminat. Nu am mai avut niciun fel de contact cu tipa aia din noaptea aceea. Şi am încercat să uit episodul, deşi m-am simţit foarte vinovat.

Însă, la câteva zile de la întâmplare, unul din prietenii cu care m-am văzut atunci mi-a scris. Mi-a spus că a filmat pe telefon partida şi m-a ameninţat că îi arăta înregistrarea prietenei mele. Din clipa aceea, am intrat în panică. Sunt sigur că o face pentru că e şi el îndrăgostit de ea, chiar am curtat-o în paralel, până când ea a decis să fie cu mine. Iar acum cred că profită de greşeala mea, să mă şantajeze, să mă despart de ea, ca să aibă el cale liberă. Nu mi-a zis asta, dar bănuiesc că de asta o face. Altfel nu-mi explic… M-am gândit să merg la poliţie să depun plângere (am mesajele salvate pe telefon), dar cred că mai rău agravez situaţia, pentru că o să fiu chemat la declaraţii şi aşa sigur o să afle prietena mea de ce s-a întâmplat. Deci nu ştiu ce să fac. Mă tot lupt să-l conving să şteargă înregistrarea, dar nu pot găsi o soluţie, cum să abordez problema….”

POVESTE ADEVĂRATĂ: „Era măritată, am făcut amor nebun, dar apoi am primit mesajul…Ce mă fac?”