Poveste adevărată: „Am relaţii intime cu fraţi gemeni. Asta înseamnă că am parte de activitate dimineaţă, la prânz şi seara”

O tanara si-a povestit relatia amoroasa pe care o are cu frati gemeni. Tanara sustine ca are parte de activitate de cateva ori pe zi. Fata are doi iubiti de 22 de ani care arata identic, dar sunt personalitati complet diferite. Poate asta e si factorul care a determinat-o sa formeze acest triunghi amoros.

06 nov. 2017, 18:41
Poveste adevărată: „Am relaţii intime cu fraţi gemeni. Asta înseamnă că am parte de activitate dimineaţă, la prânz şi seara”

Dar fata sustine ca cei doi frati nu stiu unul despre celalalt. Si, cum trebuia sa spuna cuiva, tanara a decis sa ii scrie unui sexolog:

„Pe unul dintre ei l-am intalnit in clubul meu de alergat. Am 20 de ani si sunt salvamar la un centru de relaxare. Si, pentru ca stau jos toata ziua, merg la alergat in timpul meu liber. Tipul asta era prietenos mereu cu mine. Intr-o seara, cand ploua, s-a oferit sa ma duca acasa cu masina lui. Am stat apoi in ea cateva ore.

M-a invitat in oras saptamana urmatoare si am avut o seara pe cinste. Ne-am dus la mine si am facut sex. E un amant bun. Stie cum functioneaza corpul unei femei si stie cum sa ma faca sa ma simt bine. La scurt timp, am inceput sa ne dam intalniri mai des. La 2 saptamani de relatie, a venit la mine la munca.

Cel putin credeam ca el este cel de pe marginea piscinei. Apoi mi-am dat seama ca este vorba de fratele lui geaman de care mi-a spus. Aratau la fel, doar ca celalalt avea parul putin mai lung. L-am vazut ca iese din apa si m-am dus in pauza. Am vrut sa ma prezint, dar m-a intrebat unde este cafeneaua.

I-am spus ca ma duc acolo si ca il astept la capatul scarilor sa ii arat. Am stat impreuna la cafenea si parea mai gentil decat prietenul meu. Avea un zambet uimitor si era mai putin plin de el decat geamanul sau. Am stat de vorba cat am baut cafeaua, dar nu am avut curaj sa ii spun ca sunt iubita fratelui sau.

Citeşte continuarea pe ciao.ro