POVESTE ADEVĂRATĂ. Ce am găsit în telefonul iubitului m-a şocat

Ai fost vreodată tentată să verifici telefonul iubitului? Nu ești singura! Iată ce au descoperit 5 femei după ce au verificat telefonul partenerului.

21 feb. 2017, 13:29
POVESTE ADEVĂRATĂ. Ce am găsit în telefonul iubitului m-a şocat

„Iubitul meu își cumpărase un telefon nou și l-a conectat la laptopul meu. În timpul procesului, a sincronizat fără să vrea cele două dispozitive – când foloseam același Wi-Fi, toate pozele ajungeau în laptopul meu. După o zi, am deschis laptopul și mi-au apărut poze nud cu diferite tipe. Nu i-am spus nimic, am vrut să aștept pentru a vedea câte poze de genul acesta primește și de la cine. Relația noastră s-a terminat la scurt timp după”, scrie cosmopolitan.ro

Citește și 5 sfaturi pentru a trece peste infidelitatea partenerului

„Iubitul meu începuse să fie mai distant, să se comporte ciudat. Nu facea ceva anume, dar simțeam că ceva nu e în regulă. În loc să discut cu el deschis, așa cum ar face un adult normal, m-am uitat prin telefonui lui. Aparent avea o aventură cu o tipă din alt oraș. O și vizitase de câteva ori! Când mie-mi spunea că e ocupat cu diferite treburi sau iese cu prietenii, de fapt se trezea devreme și mergea să o viziteze.”

„Am văzut că iubitul meu tot primea mesaje de la fosta lui, așa că am vrut să verific ce vorbesc. Se pare că ei, de fapt, nici nu se despărțiseră. Iar ea nu știa de mine. Am vorbit cu ea, ne-am întâlnit și am decis să îi dăm amândouă papucii.”

„Eram cu el de vreo 4 ani deja, dar el începuse să fie foarte distant. I-am citit mesajele de pe Facebook și am aflat că se cuplase cu prietena mea cea mai bună. Vorbeau de câteva luni, își trimiteau poze, aveau discuții sexuale – era clar ce se întâmplă. Fiecare mesaj citit îmi rupea inima-n două. Nu am fost în stare să vorbesc cu el, i-am lăsat doar un bilet. Ei încă sunt împreună și sunt fericiți.”

Citește și O tânără doamnă îşi înşela soţul cu menajera VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

„Nu știu ce mi-a venit într-o zi să îi verific mesajele. Ne înțelegeam destul de bine, dar eram curioasă. Până la urmă, a fost bine că am făcut-o. Vorbea aproape zilnic cu multe foste ale lui care păreau încă interesate de el. De fapt, una din ele chiar îi făcea propuneri sexuale foarte clare. Din ce am citit, nu părea că m-a înșelat cu vreuna din ele, dar nici nu le spunea să îl lase în pace. Îi placea atenția asta. Am vorbit cu el despre mesaje și mi-a zis că nu a făcut nimic greșit, dar înțelege că mă deranjează așa că nu o să mai vorbească cu ele. Evident că am verificat și peste vreo săptămână și încă vorbea cu toate. Am decis să mă despart de el, nu puteam avea încredere într-un astfel de bărbat.”