POVESTE ADEVĂRATĂ: „Era măritată, am făcut amor nebun, dar apoi am primit mesajul…Ce mă fac?”

"Am 23 de ani și am cunoscut o femeie măritată în vârstă de 34 de ani. Nu m-a împiedicat asta, așa că am făcut amor cu ea. A doua zi mi-a trimis un mesaj...". Aşa îşi începe povestea o tânără

02 feb. 2018, 14:25
POVESTE ADEVĂRATĂ: „Era măritată, am făcut amor nebun, dar apoi am primit mesajul…Ce mă fac?”

La 23 de ani a cunoscut o femeie căsătorită, în vârstă de 34 de ani. Acest lucru nu l-a împiedicat să trăiască o poveste intensă. Au făcut amor, dar a doua zi femeia i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că s-a împăcat cu soțul său. 

„Am hotărat să mă duc să o iau la mine acasă pe 18 noiembrie. A stat la mine până pe 23, după care s-a dus la ea în Alba Iulia, la părinții ei, pentru a lua actele de la firma pe care o deține soțul ei. Pe 24 m-am dus și eu la ea, după care eu pe 27 am venit înapoi la București.

A doua zi mi-a trimis un mesaj și mi-a spus că se iîmpacă cu el, ca îi e bine. A doua zi eu i-am trimis mesaj să-i spun că o iubesc și că îmi e dor de ea. M-am atașat enorm de ea și nu știu ce să fac săo am înapoi. Mi-a zis că și ea ma iubește și că o sa ne împăcăm, însă după ce pune mâna pe acte. 

Faza e ca a ramas si gravida cu mine si azi s-a dus sa avorteze. De duminica seara nu a mai vorbit cu mine, pentru ca eu, de nervi, cand mi-a zis ca se impaca cu el, i-am dat lui mesaj si i-am reprosat ca nu e barbat, ca a santajat-o cu actele si a santajat-o emotional sa se intoarca la el.

Ea, dupa ce el i-a povestit de mesaj, mi-a zis ca nu e bine ce am facut, ca am pierdut-o si ca nu mai imi vorbeste.

Imi e dor rau de ea, am pus suflet prea mult pentru ea, o iubesc foarte mult. M-am simtit cu ea intr-o luna si ceva cum nu m-am simtit cu altele cu care am stat 3 ani sau un an jumate.

Ce ma fac??? Sunt foarte dezamagit, dar o vreau inapoi. O iubesc enorm”, a scris bărbatul unui consilier pe probleme relaționale.