POVESTE ADEVĂRATĂ: „Era sâmbătă, în club, nu mai puteam aştepta, în următoarea secundă eram dezbrăcaţi şi transpiraţi…”

O ieşire în club poate avea urmări neaşteptate dacă ai "prietene bune".

17 feb. 2018, 10:37
POVESTE ADEVĂRATĂ: „Era sâmbătă, în club, nu mai puteam aştepta, în următoarea secundă eram dezbrăcaţi şi transpiraţi…”

„Era sâmbătă, o seară de vară superbă. Eu şi prietenul meu am sunat câţiva prieteni să mergem în oraş. În cele din urmă, ne-am întâlnit. Eram vreo patru cupluri, am plecat înspre club, dar pe drum îmi venise un chef nebun să fac dragoste. Simţeam nevoia ca iubitul meu să mă mângâie, să mă facă să mă simt în al 11-lea cer – noi am trecut de mult de al 9-lea… Ajungem la club, ne aşezăm la masă, comandăm şi îi zic iubitului că merg până la baie cu prietena mea, Alexandra. Pe drum, îi spun Alexandrei că nu mai rezist şi că e posibil să plec acasă, că nu mai am stare… trebuie să o fac! Intru în cabina şi… Alexandra mea, între timp, s-a dus la prietenul meu şi i-a spus tot, nu am apucat să termin ce trebuia să fac la baie că cineva bate la uşă…Ocupat!Eu sunt…(iubitul)Stai puţin că acum ies.Vreau şi eu să intru, a zis el. Îi dau drumul şi intră şi el în cabină. Să mai spun că era atât de îngust locul acela, încât a trebuit să se lipească de mine pentru a putea închide uşa? A început să mă sărute, să mă mângâie… Aveam o emoţie de nu ştiam ce e cu mine, nu din cauza lui, ci pentru că eram într-un loc necunoscut, cu mulţi necunoscuţi în preajmă, şi ne putea prinde oricine. Asta n-a contat prea mult, în următoarea secundă eram dezbrăcaţi şi transpiraţi… Cred că vă daţi seama şi voi ce s-a întâmplat… Ajunsesem în al 11-lea cer! Era… extraordinar! Am terminat, ne-am îmbrăţişat… am început să râdem.”

POVESTE ADEVĂRATĂ. Suferinţa unei patroane care s-a căsătorit cu angajatul ei mai mic cu 5 ani. „M-a căutat fosta lui iubită”

Citeşte şi Poveste adevărată: „L-am cunoscut în club, greşisem toaleta. Aveam 25 de ani şi nu eram chiar uşă de biserică, am făcut amor sălbatic”