POVESTE ADEVĂRATĂ. I-a murit soţia şi, la scurt timp, s-a hotărât să îi golească dulapul. E şocant ce a descoperit

La câteva luni după ce soţia lui a murit, Sam Miller s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani. 

14 iul. 2018, 12:34
POVESTE ADEVĂRATĂ. I-a murit soţia şi, la scurt timp, s-a hotărât să îi golească dulapul. E şocant ce a descoperit

Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea terminalul respectiv pentru a ţine legătura cu el, scrie Mediafax.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi şi istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Bărbatul a povestit întâmplarea pe Imgur şi a spus că doreşte acum să afle cine este cel cu care l-a înşelat soţia. Nu doreşte să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să ştie acest lucru pentru a se linişti.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care îşi înşală partenerii de viaţă folosesc un telefon secret, despre a cărui existenţă partenerii lor nu ştiu.