POVESTE ADEVĂRATĂ: „M-am îndrăgostit de un coleg, nu vreau să mă depart de soţ…”

O tânără i-a scris unui terapeut problema prin care trece. De o perioadă i-a spus soțului că nu mai vrea să facă amor atât de des cu el. Iar motivul este acela că bărbatul are o problemă pe care nu vrea să o reazolve.

RomaniaTV.net
24 feb. 2018, 10:49
POVESTE ADEVĂRATĂ: „M-am îndrăgostit de un coleg, nu vreau să mă depart de soţ…”

„Sunt o mama și o soție care își iubește nespus copilul, dar nu știu dacă și soțul. Are probleme cu alcoolul, nu e violent fizic, dar verbal da. Când nu bea nu prea vorbim, e un tip închis în el. Eu nu știu ce să fac, deoarece deja atitudinea lui față de mine a început să nu mă mai intereseze.

Mă doare când mă jignește și începem să ne certăm, iar a doua zi e un alt om, parcă nici nu ar fi existat acea ceartă. În primul rând mă gândesc la copil, e prea mic să înțeleagă toate acestea, are doar patru ani, dar mă întreabă de ce sunt supaărataă pe tati și nu știu cum să îi răspund. 

La serviciu exista un coleg de care cred că mă îndrăgostesc. De fapt, nu știu să descriu sentimentele. Am văzut la el ceva ce la sotul meu nu am vazut. Colegul meu nu stie de sentimentele mele pentru el si nu vreau sa stie, pentru ca nu cred ca mi le-ar impartasi. De fapt ma gandesc ca poate eu sunt vinovata de comportamentul soțului meu. Nu mai simt atracție față de el.

Îmi doresc să fie și el mai afectiv. Nu vreau doar amor. I-am spus de multe ori ca vreau să mă ia în brațe și să adormim așa, nu vreau mai mult. Nu știu ce să fac, nu știu nici ce vreau. Nu vreau să mă despart de soțul meu, deoarece știu că ar suferi copilul, iar soțul meu e un tată exemplar. Vreau un sfat, pentru că deja am epuizat toate încercările. Sau poate nu am făcut destul. Nici eu nu mai știu ce trebuie să mai fac”, a scris tânăra.