POVESTE ADEVĂRATĂ: „Să recunoaştem este puţin ciudat. Eşti de aceeaşi vârstă ca iubitul meu şi arăţi ca şi cum…”

Când tatăl a părăsit-o pe mama ei și s-a cuplat cu o femeie mai tânără nu a fost deloc împăcată cu situația. Așa că a decis să-i scrie o scrisoare iubitei părintelui său pentru a-i mărturisi tot ce are pe suflet.

06 mart. 2018, 09:44
POVESTE ADEVĂRATĂ: „Să recunoaştem este puţin ciudat. Eşti de aceeaşi vârstă ca iubitul meu şi arăţi ca şi cum…”

„Să recunoaștem este puțin ciudat. Ești de aceeași vârstă ca iubitul meu și arăți ca și cum ai putea ieși cu el în locul tatălui meu. Uneori mă întreb ce ar spune oamenii în legătură cu noi patru când am ieși împreună. Oare se gândesc la ce legătură există între noi? Tată, fiică, fiu și soția sa? Tată cu trei copii? Găsesc asta chinuitor. Nu sunt sigură că voi înțelege vreodată de ce o femeie atractivă, de succes, la 30 de ani iese cu tatăl meu cam bondoc și categoric nu așa de nostim pe cât se crede? Îți plac bărbații în vârstă? Este pentru că era însurat? Sau v-ați înțeles foarte bine?

Este adevărat că nu s-a întâmplat nimic între voi când era căsătorit cu minuata mea mamă? Ai luat legătura cu el după divorțul părinților mei? Asta spune el, dar eu nu pun mult preț pe asta. Cred că știe că nu m-aș mai uita la el la fel dacă recunoaște că a avut o aventură.

Vreau cu disperare să știu ce s-a întâmplat. Amintirile din adolescența mea au căpătat un alt înțeles: să văd mesaje de la tine în telefonul tatălui meu, un prieten v-a zărit într-un restaurant și el era surprins, călătoriile de afaceri. Nu erau suficiente pentru a fi sigur, dar aparent suficient pentru mama mea ca să te întrebe de câteva ori despre asta. Trebuie să accept că poate nu o să știu niciodată adevărul, așa că trebuie să pretind că totul este normal și să mă împac cu asta fără să fac vreo mișcare greșită.

Bănuia că iubitul său este infidel, aşa că l-a filmat pe ascuns. A avut un şoc când a văzut înregistrările VIDEO

Mă simt atât de chinuită în modul cum ar trebui să mă port cu tine. În onoarea mamei ar trebui să te urăsc un pic. Dar, din loialitate pentru tatăl meu, refuz să mă angajez în bârfele de familie despre criza vârstei mijlocii. Uneori, simt mândrie că își trăiește viața pe care și-a dorit-o.

Mă îngrijorez că noua sa viață cu tine îi va șterge viața cu noi, dacă încearcă să o ia de la capăt cu totul. Este chiar deschis ideii de a avea mai mulți copii. Spune că se gândește că ar putea să o facă mult mai bine de această dată, ceea ce mă face să mă simt ca într-o cursă.

Uneori modul în care vorbește cu tine îmi amintește cum vorbea cu mama spre final și modul cum mă aud uneori vorbind cu partenerul meu când sunt supărată. Mă face să mă înfior. Nu cred că veifi ultima, dar cred că este determinat să rămână cu tine ca să deminstreze tuturor că este cu adevărat compatibil. Noroc cu asta”, potrivit The Guardian.