POVESTE ADEVĂRATĂ: "Se terminase ziua mea, şi-a scos bluza dintr-o mişcare, furtuna era dezlănţuită, imediat amândoi eram goi..."

Publicat: Marţi, 20 Februarie 2018 16:12 // Actualizat: Miercuri, 21 Februarie 2018 17:19 // Sursa: romaniatv.net

O zi de naştere poate avea prelungiri spectaculoase dacă o colegă este atât de amabilă să te ajute la curăţenie, iar tu atât de amabil să-i oferi un pahar de şampanie.

"Aniversasem ziua de naştere, evenimentul luase sfârşit şi aveam mult de strâns. Am rugat o colegă de birou să rămână. (…) Am adus aspiratorul, deoarece rămăsese ultimul lucru de făcut, şi am luat loc pentru câteva clipe în fotoliu, clipe care au fost de ajuns pentru ca ea să înceapă aspiratul. Am ezitat să mă ridic, deoarece mişcările unduitoare ale şoldurilor ei îmi făceau bine. Se apleca, se ridica, se unduia… M-am ridicat, îmi era oarecum jenă, întrucât se observa foarte bine penisul meu în erecţie. Să-i distrag atenţia, mi-am amintit că sticla de şampanie nu fusese desfăcută şi am invitat-o să sorbim o cupă. Ea, neîndemânatică, sau poate intenţionat, şi-a vărsat şampania pe bluză. Imediat m-am oferit să-i aduc un tricou să se schimbe. Şi-a scos bluza dintr-o mişcare şi a rămas în sutien – priveliştea era de vis. Am prins curaj şi m-am apropiat de ea ca un fulger, am iniţiat un sărut la care a răspuns instantaneu şi cu pasiune – se dezlănţuise furtuna. Mângâieri, sărutări, atingeri uşoare sau profunde, haine în zbor prin cameră, totul înflăcărat între noi. Deodată, ne-am trezit goi şi arzând de dorinţă. Am împins-o puţin şi s-a întins pe masă. I-am mângâiat uşor sânii şi am coborât încet, ca de pe un munte ce se unduia după mâinile mele. Am mai coborât puţin, ardea de dorinţă. Mă dorea, îi simţeam mâinile care ma strângeau. Clipele curgeau ca într-un vis, m-am simţit cuprins ca într-o capcană de picioarele ei încolăcite de mine". 

POVESTE ADEVĂRATĂ: "Era măritată, am făcut amor nebun, dar apoi am primit mesajul...Ce mă fac?"

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
poveste adevarata poveste amor poveste sex relaţii zi de naştere
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
22 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H