POVESTE ADEVĂRATĂ. „Sunt într-o relaţie, dar tot la fostul mă gândesc…”

“Sunt Laura şi am 26 de ani. Problema mea e că la 19 ani am avut o relaţie tumultuoasă cu un băiat pe care l-am iubit mult, de fapt a fost iubirea vieţii mele. Relaţia aia s-a terminat de vreo 7-8 ani, dar eu tot nu îl pot uita. Acum sunt într- o relaţie, de un an şi jumătate, cu un alt băiat, dar nu sunt fericită, nu cred că îl iubesc şi mă gândesc la fostul. Vreau să fiu fericită. Ajută-mă!", a scris o cititoare. 

25 apr. 2018, 10:49
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Sunt într-o relaţie, dar tot la fostul mă gândesc…”

„Dragă Laura,

După ce s-a rupt relaţia cu băiatul pe care l-ai iubit foarte mult, ce s-a petrecut? Ai avut un timp pentru tine, în care să te regăseşti? Sau cumva ai intrat imediat în altă relaţie, ca să-ţi îneci amarul? Ar fi foarte important să-ţi rezervi acest timp pentru relaţia cu tine însăţi, este cea mai importantă. Dacă spui că nu-l iubeşti pe cel cu care eşti acum şi nu eşti fericită cu el, cere- i un interval de gândire. Spune- i că eşti tulburată şi ai nevoie să te linişteşti. Apoi, analizează cu atenţie relaţia cu fostul, care te-a marcat. Gândeşte-te bine ce te ţine încă legată de el, dacă într-adevăr merită să-l doreşti atât. Şi care au fost motivele care au dus la despărţire? Vezi dacă nu cumva, dacă reluaţi acea relaţie, nu o să ajungeţi din nou în acelaşi punct. Ai spus că vrei să fii fericită, nu sta tu însăţi în calea ta. Dacă atunci ai suferit, este foarte probabil să suferi din nou, din aceleaşi motive”, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi S-a căsătorit din dragoste, dar nu aflase ceva ce ştia tot satul. Femeia era nimfomană. Cum s-a terminat totul pentru FANE FOTO