Poveste adevărată: Ziua în care am realizat ca nu vreau sa ma întorc la soţul meu

Cu 5 ani in urma Kasey Ferris a divortat de sotul sau. Astazi se considera o persoana noua si crede ca povestea ei va ajuta multe femei aflate in aceeasi situatie.

30 apr. 2016, 12:05
Poveste adevărată: Ziua în care am realizat ca nu vreau sa ma întorc la soţul meu

Kasey a decis sa isi spuna povestea in publicatia Huffington Post. „Simt ca am progresat mult de atunci. Acum sunt mult mai diferita fata de perioada in care eram maritata, iar asta este dovada ca m-am schimbat cu adevarat. Era o zi de vara cand am realizat ca mariajul meu nu mai functioneaza. Eram cu masina pe autostrada dintre LA si San Diego, alaturi de prietena mea. Brusc am inceput am suspinat si i-am spus ca nu vreau sa merg acasa, la el. Nici macar ziua urmatoare, niciodata.

A doua zi am plans tot drumul spre casa, insa au durat cateva luni pana ce am reusit sa imi iau inima in dinti si sa fac ceea ce trebuia. In final cateva gesturi ale sale m-au convins ca trebuie sa divortez si am facut asta in luna mai a aceluiasi an.”

Kasey povesteste cat de greu i-a fost la inceput si cat de multe au fost momentele in care credea ca nu va reusi sa faca fata acestei mari provocari. Totusi, cu ajutorul prietenilor a reusit sa depaseasca perioada cea mai greu. „Am prieteni peste tot in tara, asa ca am mers in foarte multe calatorii. Desi traiam cu un buget mic, am strans fiecare banut si am cumparat bilete de avion. Stiam ca asta ma va ajuta. M-am uitat la seriale si am incercat din rasputeri sa imi umplu timpul. Am facut tot soiul de lucruri noi: am invatat o limba noua, am mers la cursuri de ghicit in palma si am inceput sa scriu o carte care a castigat apoi si un premiu.”

Citeşte mai multe pe revista Teo