Poveste de viaţă: „Cum am primit cadou o partidă de neuitat. Ca să fiu sinceră, am abuzat de cadou câteva luni…”

"Era toamna si eram la capatul puterilor mele sexuale. Eram iesita dintr-o relatie lunga si apasatoare si se pare ca nu-mi mai ramasese in corp nici strop de zeama sexuala", îşi începe piovestirea...

24 sept. 2017, 11:03
Poveste de viaţă: „Cum am primit cadou o partidă de neuitat. Ca să fiu sinceră, am abuzat de cadou câteva luni…”

„Pofta mea era cat China si in plus mi se parea ca sunt si intr-o perioada infloritoare din punct de vedere look. Cu toate astea, nu era chip sa capat nici macar 8 minute de sex. Barbatii treceau pe langa mine ca pe langa o matusica neinteresanta. Cu cat eram mai dispusa, cu atat asta ii indispunea mai tare. As fi fost dispusa sa fac orice, doar sa capat niste sex cumsecade si sa scap de aceasta stare de lucruri complet paguboasa.

M-am plans de asa situatie in stanga si in dreapta pana cand o prietena mai miloasa a luat situatia de ale ei coarne si mi-a zis sa astept putin. Stie ea pe cineva care ar putea dezamorsa aceasta bomba sexuala reprimata in care ma transformasem. Nu mi-am pus mari sperante, dar peste doua zile am primit un telefon mieros de la o voce groasa. 

Era chiar barbatul asta misto foc, cu nas mare si umeri largi, un fost iubit al prietenei mele. M-a invitat la o bere in oras si, incinsa cum eram, am descins la fata locului in tromba. As putea spune ca s-a ocupat cu maximum de profesionalism si responsabilitate de sarcina delicata ce-i fusese pusa, la propriu, in brate. Si-a dat chilotii jos si nu s-a dat in laturi de la nimic.

Dornica fiind si lejer disperata dupa atata abstinenta la care fusese supusa pe nedrept, m-am prins repede cu ce am de-a face. Si anume un fel de voucher cu mai multe intrari, dar si iesiri sacadate. Usor jenata, dar si incantata la maximum ca in sfarsit vad un sex, am abuzat de sexul cu pricina pana nu s-a mai putut face mare lucru. 

Ca sa fiu pe deplin sincera, m-am folosit de cadou cateva luni bune, pana cand in sfarsit am revenit la normal si barbatii au inceput sa ma vada din nou. Sunt si acum convinsa ca emanam in perioada aia atata energie sexuala incat ai fi putut sa o tai cu un cutit foarte mare, numai bun pentru oase de vaca.

Cine zicea ca femeile nu sunt unite? Mai mare semn de solidaritate feminina decat asta nici ca am putut intalni. Unde s-a mai vazut ca cineva sa faca drept cadou un sex grozav unei prietene care nu mai reuseste sa-si faca rost singura?

 

Oricum, e bine de stiut ca n-am uitat ce ajutor am primit cand eram la anaghie. Si ca sunt mai mult decat deschisa si pregatita sa ajut si eu, in moduri similare, atunci cand s-o ivi ocazia. Adica sunt dispusa sa-mi rup de la gura din sexurile pe care le am in portofoliu spre a le trimite la cei apropiati, pentru cauze mai bune.

 

Si am mai invatat ceva: ca sexul de dar nu se cauta la dinti.