Poveste despre plăceri interzise şi adulter: Am turnat vin în doua pahare, mi-am aprins o ţigară…

A iubit, a inselat si a fost dezamagita! Povestea REALA a Ioanei, in care orice femeie se regaseste: "L-am iubit pe Tudor cu toti porii, pana la durerea fizica"

28 nov. 2017, 11:16

POVESTE ADEVARATA: Ioana este o prietena, care a dorit sa isi faca povestea cunoscuta, pentru ca toate femeile sa invete din greselile ei.

M-a sunat intr-o zi, in lacrimi, si mi-a cerut sa ne vedem la o cafea. Acolo si-a pus tot sufletul pe tava si mi-a destainuit prin ce trecuse, timp de un an cu Tudor. Mi-a dat acordul sa-i public istorisirea, cu dorinta ca toate femeile care se regasesc sa inevete ceva. 

„Era acum un an, o zi de toamna ploioasa. Am iesit de la job si m-am dus la mama sa o vad pe Ana, o lasasem la ea pentru ca era putin racita. Sotul meu era plecat din tara pentru cateva zile, de aceea ma gandeam ca nu mi-ar strica o dupa-amiaza cu mama si fiica mea. Am cumparat cate ceva, eram grabita pentru ca ploaia era destul de rece si imi era frig. Am intrat in scara blocului, am chemat liftul si am observat ca cineva mi-a deschis usa si mi-a spus poftiti, . Am ridicat ochii, am vazut un barbat inalt, putin grizonat, ochii negri si patrunzatori, care imi zambea cu buzele lui pline. Recunosc ca m-am pierdut pentru cateva clipe si am zis din instinct, . El a suras de data asta cu dintii lui perfect albi si a spus … Eu nu am mai zis nimic, poate ca prezenta lui impunatoare si parfumul lui, m-au incurcat atat de tare.” 

POVESTE ADEVĂRATĂ: „Să-ţi vezi soţul făcând sex sălbatic sub clar de lună cu cea mai bună prietenă…”

Eu deja nu mai aveam rabdare si am intrebat-o, despre el este povestea? El este acel Tudor, care ti-a dat viata peste cap timp de un an? Ioana imi este prietena din copilarie, are 30 de ani, este casatorita de trei ani, sotul ei este mai mereu plecat din tara si impreuna au o fetita de doi ani. Nu mi-a spus niciodata daca este nefericita in casnicie, insa uneori privirea trista si zambetul fortat o tradau. Ioana a mai luat o gura de cafea, si-a sters  lacrimile si a continuat.

„Da, el este Tudor! Acel Tudor al meu. Crede-ma ce a urmat m-a facut femeie, m-a invatat sa fiu femeie, sa ma descopar la 30 de ani sexual. Nu te uita asa la mine, da, mi-am inselat sotul, perfect constienta si nu regret nimic, dar deja platesc pentru greselile mele.”

O opresc si ii zic sa mergem la mine si sa luam o sticla de vin. Acolo imi putea povesti tot fara perdea si simteam nevoia sa fumez, nu imi venea sa cred ca Ioana chiar isi inselase sotul. Am ajuns acasa si am rugat-o sa imi povesteasca tot pe indelete.

Am turnat vin in doua pahare, mi-am aprins o tigara si am ascultat-o tacut, fara sa o intrerup o secunda.

„Ce a urmat nu stiu cum sa iti explic in cuvinte. Anumite trairi nu le poti spune pur si simplu, doar le simti, pana in adancul sufletului si te rascolesc de fiecare data cand iti aduci aminte. Au urmat cateva zile obisnuite, sotul meu a tot venit si a tot plecat. Da, trebuie sa recunosc ca intre noi doi nimic nu mai e cum era. De cand am nascut-o pe Ana, i-am daruit toata iubirea si toata atentia. Iar eu nu ma mai simt iubita la randul meu si cel mai grav nu ma mai simt dorita. Sunt o femeie maritata cu un copil si atat. Tudor a schimbat asta, de aceea m-am pierdut atat de tare in acest an.

Ma duceam tot mai des la mama, sub diferite pretexte. Ea ma cunoaste atat de bine si la un moment dat m-a intrebat. Da, i-am recunoscut tot. Astfel, a devenit complice in toata povestea. Nu m-a judecat o clipa, dorea sa isi vada fiica fericita. Revedea zambetul acela tamp pe fata mea, pe care il aveam mereu cand ma indragosteam in adolescenta sau cand ma bucuram, in copilarie, de un cadou mult dorit. De cand tata a murit, ea traieste prin mine si prin fericirea mea. 

Sa revin la Tudor. Inevitabil ne-am mai intalnit in scara blocului, am legat cateva cuvinte obisnuite si m-a invitat la el sa stam de vorba mai multe. M-am dus si asa ne-am cunoscut mai bine. Cand am intrat in apartamentul lui, era un aer inchis. Afara era soare, dar draperiile lui groase faceau un intuneric aproape enervant in camera. Se simtea un miros puternic de fum de tigara. El parea un tip curatel, ingrijit, insa in casa totul era dezordonat. Am trecut peste, m-am gandit ca e un barbat singur si usor neglijent.

In timp a devenit confidentul meu, i-am spus cat de nefericita sunt in casatorie, desi incerc de fiecare data sa ma mint ca totul e bine. Ma simteam ascultata si inteleasa ca niciodata pana acum. Sotul meu uitase sa mai faca asta. Am aflat si despre el ca sotia murise de cancer. A iubit-o enorm, nu au avut copii, dar de atunci nu s-a mai legat de nimeni sufleteste. A avut cateva relatii pasagere, doar pentru sex.

In trei luni am devenit cei mai buni prieteni. Ne sunam si ne vorbeam zilnic, iar de trei ori pe saptamana ne si vedeam. Totul pana intr-o seara. Era mai, imi amintesc si acum mirosul de tei, care ii inunda bucataria. Pe masa erau o scrumiera plina cu chistoace si doua cani de cafea goale. El statea tacut, cu ochii tristi, zambetul ii disparuse, fuma tacut dintr-o tigara, era pierdut. L-am intrebat ce il apasa si dupa o tacere de cateva minute mi-a spus: ‘Te doresc’. Nu am stiut ce sa ii spun, nu era loc de cuvinte. Culmea e ca si eu simteam la fel, doream sa ma simt femeie din nou. Stateam langa geam, m-am dus si i-am desfacut bratele, m-am asezat in poala lui, i-am pus mainile pe obraji si l-am sarutat apasat.”

„Nu te cred”, am spus absolut socata! Te simti capabila sa imi spui ce a urmat, cu tot cu detalii? „Da!”, mi-a raspuns ea deloc rusinata. „Iti voi spune cum am aflat ce e sexul cu adevarat si cum am simtit ceea ce nu credeam vreodata”.

Citeşte mai multe detalii aici