POVESTE EMOŢIONANTĂ. O femeie primeşte flori şi bijuterii de la soţul ei chiar şi după doi ani de la moartea lui

Povestea unei femei care continuă să primeacă flori și bijuterii de la soțul ei, deși acesta a murit de mai bine de doi ani, face înconjurul lumii și a cucerit internetul.

24 apr. 2016, 14:48
POVESTE EMOŢIONANTĂ. O femeie primeşte flori şi bijuterii de la soţul ei chiar şi după doi ani de la moartea lui

Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu doi, însă pentru că știa că va muri și nu voia ca soția sa să se simtă singură, mai ales de sărbători, acesta a aranjat ca iubita lui soție să primească la fiecare zi specială din viața ei un cadou și flori, scrie libertatea.ro. Astfel că el a comandat și a plătit în avans darurile.

Întreaga poveste a femeii a fost făcută publică pe Facebook de o colegă de serviciu a văduvei, o tânără pe numele de Kayla Miller, care a postat o imagine cu un buchet superb de flori pe care aceasta îl primise.

Sunt martora adevăratei povești P.S. I love you. Aceste flori au fost livrate astăzi la muncă pentru o doamnă cu care lucrez. Sunt de la soțul ei care a murit acum doi ani. La fiecare sărbătoare sau aniversare de când s-a stins din viață, aceasta primește flori, cadouri și bijuterii de la el. Înainte să moară el s-a ocupat ca soția lui să primească toate aceste lucruri ca să nu se simtă singură în astfel de zile în care i-ar fi simțit cel mai tare lipsa. Împărtășesc această postare nu doar pentru că e uimitoare și îți topește inima, dar vreau să le demonstrez fetelor că dragostea adevărată chiar există. Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar pentru că tu crezi că nu te va mai iubi nimeni altcineva. Nu trebuie să accepți să fii înșelată, mințită sau să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și este cineva acolo undeva care te va iubi pentru totdeauna și chiar și după moarte. Sper să vă fi înseninat ziua. P.S. Vă iubesc„, a scris tânăra.

Citeşte şi Povestea de dragoste a doi bătrâni. De 56 de ani, bărbatul şi-a hrănit soţia, a spalat-o şi nu a încetat s-o iubească