Poveste emoţionantă de Crăciun: „Vreau să îmi aducă cadou o păpuşă” VIDEO

Până unde merge sacrificiul unei mame? Până la infinit, ar putea răspunde o femeie din judeţul Argeş. Deşi trăieşte într-o sărăcie lucie, în mod inexplicabil pentru mulţi, reuşeşte ca din doar 300 de lei pe lună să-şi crească frumos cei doi copii. Chiar dacă asta înseamnă ca ea să rabde de foame sau să meargă în pădure după lemne, pentru a încălzi coliba în care locuiesc.

05 dec. 2013, 11:54
Poveste emoţionantă de Crăciun: „Vreau să îmi aducă cadou o păpuşă” VIDEO

Denisa are trei ani şi locuieşte împreună cu fratele ei mai mare şi mama lor la marginea satului Corbi din judeţul Argeş, informează România TV. Femeia face calcule peste calcule încercând să împartă 340 de lei pe hrană, lemne, mâncare şi rechizite pentru o lună întreagă.

Indiferent că stau eu nemâncată, că mănânc un colţ de pâine, dar copiii mei nu au răbdat de frig, cu toate că nu am lemne, cu toate că nu am bani, n-au răbdat de frig, n-au răbdat de foame, sunt curaţi, sunt spălaţi. N-o să renunţ la ei niciodată„, a spus Elena Costache.

În ciuda greutăţilor, femeia se luptă ca micuţii să înveţe. „El este frăţiorul meu. Este la şcoală, învaţă”, a spus Denisa.

Banii nu ajung, iar puţinele dulciuri pe care micuţii le primesc sunt de la biserica din sat. Iar jucăriile sunt de la alţi copii care s-au săturat de ele.

„Cadouri primesc de la Moş Crăciun şi Moş Nicolae şi Crăciuniţa. Vreau să îmi aducă cadou o păpuşă”, mai spune micuţa Denisa. Capul familiei este la închisoare pentru crimă, iar familia este obligată să trăiască cu 342 de lei, bani din ajutorul social şi alocaţiile celor mici.

Moş Crăciun are nevoie de ajutorul vostru. DISTRIBUIŢI povestea Denisei pentru a-l ajuta pe Moşul. Cu fiecare fiecare SHARE pe care îl daţi, sacul cu daruri al Densiei va fi mai bogat. Arătaţi că ROMÂNIA ARE SUFLET.