Poveste TRAGICĂ: Adolescentă de 15 ani, obligată să se prostitueze în Spania

O tânără de 15 ani, originară din România, a fost obligată să se prostitueze în Spania, unde ar fi trebuit să fie bonă. Adolescenta a fost abuzată în repetate rânduri, iar în final a reuşit să scape de mafioţii care o exploatau.

18 oct. 2013, 13:48
Poveste TRAGICĂ: Adolescentă de 15 ani, obligată să se prostitueze în Spania

O româncă a fost amăgită cu promisiunea unei vieţi mai bune în Spania, dar a ajuns sclavă sexuală. Ajunsă acolo, fata a fost obligată să se prostitueze în repetate rânduri, informează România TV.

Tânăra provine dintr-o familie săracă şi a plecat în Spania pentru a fi bona unor copii. Proxeneţii i-au promis un salariu de 600 de euro pe lună, însă odată ajunsă în Spania a ajuns să se prostitueze într-un club.

CITEŞTE ŞI Minore racolate de proxeneţi cu flori şi invitaţii în oraş

Disperată, minora şi-a contactat nişte cunoscuţi şi aşa a ajuns într-o altă localitate. Acolo a fost abuzată de alţi proxeneţi, până ce a reuşit să fugă.

Adolescenta a fost eliberată de poliţia spaniolă, după o amplă operaţiune în cursul căreia au fost arestate 10 persoane. Autoritățile române au colaborat la acest caz și astfel s-a putut face identificarea fetei şi a clanurilor care o exploatau.

În total, au fost arestaţi 10 oameni, care au fost acuzaţi de trafic de persoane, proxnetism și corupere de minori.