POVESTEA ADEVĂRATĂ A UNEI FEMEI CĂSĂTORITE. „Îmi place să am aventuri, să îmi condimentez viaţa”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. 

30 nov. 2018, 11:05
POVESTEA ADEVĂRATĂ A UNEI FEMEI CĂSĂTORITE. „Îmi place să am aventuri, să îmi condimentez viaţa”

„Dragă Adela, Îți scriu pentru că sunt revoltată. Am o relație stabilă, sunt împreună cu iubitul meu de 7 ani, suntem foarte bine, cu toate că nu dorim niciunul dintre noi să ne căsătorim. Locuim împreună, avem credite la bancă împreună, totul e ok… cu un mic detaliu, însă. Mie îmi place să am aventuri, mai mult sau mai puțin sexuale. De cele mai multe ori e vorba de flirturi nevinovate, dar se mai soldează și cu câte o aventură propriu-zisă. Atunci când sunt îndrăgostită de cineva secret sunt mai drăguță și cu iubitul meu, iar el mă apreciază parcă mai mult atunci.

Citeşte şiPoveste adevărată: Viaţa neromanţată a unei prostituate de lux. Cum a ajuns să ofere „servicii” unor bărbaţi trecuţi de prima tinereţe

N-am nici cea mai mică intenție să o rup cu el, pur și simplu îmi place să-mi condimentez viața. Zilele trecute am vorbit cu prietenele mele despre asta, care au sărit care mai de care să mă judece, că nu e bine ce fac, că îl înșel, că dacă el ar face la fel mie mi-ar plăcea ? – și alte asemenea… Am început să mă întreb dacă totuși e bine ce fac, trebuie să recunosc că m-a atins un pic gândul că și el ar face la fel… Dar daca ar face-o cu cineva care este ca mine, adică cineva care nu vrea să-i complice viața cu adevărat, până la urmă de ce nu. Ce crezi, Adela, greșesc ? Cum să scap de sentimentul de vinovăție pe care îl am ?”, a scris o cititoare libertatea.ro.