Povestea BABEI CANIBALE care a şocat o lume întreagă. A tranşat şi a mâncat 11 persoane VIDEO

Caz desprins dintr-un film de groază în Sankt Petersburg. O bătrânică a fost arestată după ce s-a descoperit că a tranşat şi a mâncat cel puţin 11 persoane. Printre victimele "bunicuţei spintecătoare", aşa cum a numit-o presa, s-ar număra chiar şi soţul ei, dat dispărut în urmă cu 10 ani.

06 aug. 2015, 07:05
Povestea BABEI CANIBALE care a şocat o lume întreagă. A tranşat şi a mâncat 11 persoane VIDEO

Tamara Samsonova este o fostă balerină şi actriţă. Femeia de 68 de ani a fost reţinută după ce camerele de supraveghere au surprins-o în timp ce căra nişte pungi suspecte, potrivit RT.

Citeşte şi Caz de canibalism în India: O femeie şi-a mâncat fetiţa

Femeia tot ieşea pe această uşă, cărând pungi de plastic, în care se aflau bucăţile de corp pe care le-a tranşat cu un cuţit şi un fierăstrău. Pensionara îşi otrăvea victimele, după care le tranşa. Capul şi membrele le transporta apoi în şacoşe în toate colţurile oraşului Sankt Petersburg. Localnicii sunt îngroziţi.

 

Jurnalele femeii, scrise în rusă, engleză şi germană, scot la iveală o latură mult mai sadică. După ce îşi tranşa victimele, bunicuţa se înfrupta din diverse părţi ale corpului, preferând inima şi ficatul.

Citeşte şi Un caz şocant zguduie România. Sinucigaş criminal din Iaşi, suspectat de CANIBALISM

În faţa anchetatorilor, fosta balerină a recunoscut nonşalant că a ucis 11 persoane. Ultima victimă este o femeie paralizată de care avea grijă. Anchetatorii nu exclud ca acuzata să-şi fi tranşat şi soţul, dispărut în 2005.

Poliţiştii au redeschis toate cazurile de persoane dispărute în ultimele 2 decenii pentru a identifica şi alte posibile victime.