Povestea băiatului de 14 ani care a căzut cu maşina în rău. Adolescentul trăia o iubire interzisă

Băiatul în vârstă de 14 ani care a căzut cu maşina într-un râu urma să se sinucidă alături de iubita lui. Cei doi adolescenţi aveau o relaţie cu care părinţii lor nu erau de acord.

RomaniaTV.net
15 mart. 2017, 15:06
Povestea băiatului de 14 ani care a căzut cu maşina în rău. Adolescentul trăia o iubire interzisă

Cei doi adolescenţi erau colegi de clasa şi erau la a doua tentativă de suicid. Aceştia au mai încercat şi anul trecut să-şi ia viaţa deoarece părinţii le interziseseră să aibă o relaţie. Atunci,ei s-au taiat pe maini si pe burta cu lama.

Fata i-a povestit directorului scolii ca baiatul trebuia sa o ia in aceasta dimineata cu masina de acasa si sa se arunce amandoi in rau, doar ca acesta a decis sa se arunce singur cu masina de pe pod, scrie monitoruldevrancea.ro.

Adolescentul i-a trimis un mesaj iubitei sale in care ii spunea ca „o va veghea din ceruri”. Baiatul a suferit un traumatism de coloana lombara, un traumatism cranio-cerebral inchis si va ramane internat cateva zile.

Miercuri dimineață, în jurul orei 5.00, un tânăr de 14 ani din Vidra a luat mașina părinților săi și a ajuns cu ea într-o râpă. Din fericire, a scăpat cu viață, dar are răni grave și este internat la Spitalul Județean din Focșan

Citeşte şi ACCIDENT în Vrancea. Un copil de 14 ani a căzut într-o râpă cu maşina furată de la părinţi