Povestea BĂRBATULUI care a fost cea mai bogată persoană din ISTORIA OMENIRII pentru o singură zi

Un bărbat de 56 de ani din America a fost la un pas să facă infarct după ce a descoperit că este cel mai bogat om din lume, având în cont zeci de quadrilioane de dolari. Cu toate acestea, ulterior a realizat că suma de bani era doar o greşeală a site-ului PayPal, un serviciu de plăţi pe internet.

RomaniaTV.net
17 iul. 2013, 13:59
Povestea BĂRBATULUI care a fost cea mai bogată persoană din ISTORIA OMENIRII pentru o singură zi

Lui Chris Reynolds nu i-a venit să creadă atunci când a descoperit că în contul său de PayPal, cu care obişnuia să cumpere produse de pe eBay, se afla suma de 92.233.720.368.547.800 dolari, ceea ce îl făcea cea mai bogată persoană din istoria omenirii, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un britanic a câştigat 81 de milioane de lire sterline la loteria EuroMillions

Cu toate că în mod normal nu are o sumă mai mare de 100 de dolari în contul respectiv, bărbatul a rămas mască în cursul zilei de vineri atunci când a văzut că este quadrilionar.

Mă simt ca un bărbat de milioane. La început, am crezut că deţin quadrilioane de dolari. Sunt un timp foarte responsabil, aş fi plătit deficitul Statelor Unite„, a declarat bărbatul pentru o publicaţie americană, recunoscând că ar fi achiziţionat şi o echipă de baseball, dacă ar fi putut să păstreze banii.

Citeşte şi Clasamentul s-a schimbat: Cine este cel mai BOGAT OM din LUME în 2013

Cu toate că incidentul a fost mediatizat, compania PayPal nu a vrut să comenteze ceea ce s-a întâmplat, vorbind de faptul că nu au voie să divulge informaţii din conturile clienţilor.