Povestea BĂRBATULUI care va deveni BUNIC la 27 de ani: Şi-a rugat fiica să AVORTEZE dar fata a refuzat

Un bărbat de 27 de ani din Marea Britanie va deveni cel mai tânăr bunic din ţară, după ce fiica sa de doar 13 ani a rămas însărcinată. Tânărul se află în prezent în închisoare, fiind condamnat pentru o crimă săvârşită când avea doar 16 ani.

01 apr. 2014, 10:06
Povestea BĂRBATULUI care va deveni BUNIC la 27 de ani: Şi-a rugat fiica să AVORTEZE dar fata a refuzat

Un criminal din Marea Britanie a descoperit că este cel mai tânăr bunic din ţară, după ce fiica sa de doar 13 ani, pe care a conceput-o când el avea 14 ani, este însărcinată, potrivit Mirror.

Citeşte şi Donald Trump a devenit din nou bunic

Bărbatul a ajuns în închisoare atunci când copila avea doar doi ani, după ce a omorât un bărbat ce a încercat să îl împiedice în timpul unui jaf. Din momentul în care a aflat, deţinutul a încercat să îşi facă fiica să renunţe la sarcină.

Citeşte şi Charlie Sheen va deveni bunic în acest an

Cu toate acestea, minora este încântată de sarcină, aflându-se în prezent în luna a cincea. Ea a renunţat la şcoală şi urmează cursurile unei instituţii de învăţământ speciale pentru adolescentele însărcinate. Mai mult, ea postează frecvent fotografii în care le arată prietenilor dezvoltarea sarcinii. Fata locuieşte alături de mama sa, o femeie de 28 de ani în suburbiile Londrei.