Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei de 15 ani violată de propriul tată VIDEO

Clipele de coşmar prin care a trecut timp de 3 ani o fetiţă de 15 ani din Dej a şocat întreaga comunitate. Minora a îndurat perversiunile sexuale la care era supusă de propriul tată, de frică, sub ameninţări. Acum, cand acesta a fost reţinut de poliţişti, familia fetiţei a acceptat să povestească drama prin care a trecut aproape zilnic minora.

25 iul. 2014, 08:23
Povestea CUTREMURĂTOARE a fetei de 15 ani violată de propriul tată VIDEO

Pentru fetita de 15 ani, cosmarul a inceput acum trei ani, pe cand avea doar 12 ani, scrie dejeanul.ro. Fiind acasa la bunica din partea tatalui, intr-un sat din Moldova, parintele acesteia a profitat de faptul ca noaptea a dormit cu ea in pat, obligand-o sa ii accepte avansurile.

Citeşte şi Fetiţa violată de concubinul mamei: Era obligată la perversiuni sexuale, apoi primea bani de dulciuri

Dupa aceea noapte, tatal a amenintat-o ca daca va spune cuiva ceva despre ce au facut ei, o va omori atat pe ea, cat si pe mama ei. De frica fata a tacut, crezand ca nu se va mai intampla asa ceva. Intoarsa la Dej, fata a continuat sa fie abuzata sexual de tatal ei aproape in fiecare seara, atunci cand mama ei se afla la serviciu, in schimbul trei. Tupeul barbatului a ajuns atat de departe incat nu mai tinea cont de faptul ca nu se aflau singuri acasa, violand-o in repetate randuri chiar in casa cu ceilalti frati ai fetei sau cu socrul sau.

Citeşte şi Momente cumplite pentru o adolescentă. A aflat pe Facebook ce s-a întâmplat cu ea în timpul unei petreceri

Acesta i-a si prins de cateva ori, dar de frica barbatului extrem de violent, nu a indraznit sa spuna nimic. Intreaga familie stia de ceea ce se petrece intre tata si fiica, mai putin mama acesteia. Barbatul care lucreaza ca sofer la o firma de transport, isi ducea fiica cu el in cursele externe, pe motiv ca vrea sa ii arate Europa, dar de fapt isi dorea doar mai mult timp petrecut cu fata pentru a o viola din nou.

La urechile mamei fetei si sotiei barbatului, povestea a ajuns abia zilele trecute, intamplator. Si-a intrebat fiica daca ceea ce a auzit este adevarat, iar cu lacrimi in ochi, aceasta i-a confirmat. Femeia a mers direct la politie unde a depus plangere impotriva barbatului. Oamenii legii au asteptat ca acesta sa se intoarca dintr-o alta cursa pe care o avea in interes de serviciu, iar aseara, in momentul in care a ajuns acasa, l-au retinut.

La sectia de politie barbatul a recunoscut o parte din acuzatiile care i se aduc. A fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca judecatorii sa stabileasca daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta risca ani grei de inchisoare pentru viol, incest si intretinere de relatii sexuale cu o minora.