Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece. Cristian Gălbenuşe devenise tătic în urmă cu 3 luni

Atac sângeros într-un bar din Slatina! Un sportiv de performanţă a fost omorât într-o încăierare. Tânărul de 24 de ani a fost înjunghiat de un ţigan periculos şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Cristian Gălbenuşe fusese chemat de patronul localului să liniştească romii care făceau un scandal monstru. Nu a mai apucat însă, a fost atacat cu un cuţit şi a căzut fără suflare la pământ. Sportivul era proaspăt căsătorit şi avea un băieţel de doar câteva luni.

12 iul. 2014, 10:04

Cristian Gălbenuşe a fost ucis sâmbătă dimineaţa, în jurul orelor 03.00, într-un pub din Slatina.

În urma lui a rămas un copil de doar câteva luni. Anul trecut s-a căsătorit cu frumoasa lui iubită, iar în luna mai cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Erick Sorin Andrei.

Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Scandalul ar fi fost declanşat de către un grup de rromi aflat la acel moment în localul anterior menţionat al căror comportament îi inoportuna pe ceilalţi clienţi.

Potrivit declaraţiilor unor martori, patronul barului ar fi încercat să îi convingă pe scandalagii că atitudinea lor îi deranjează pe ceilalţi clienţi, dar membrii grupului de rromi au continuat să se simtă „ca acasă”.

Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul Cristi Gălbenuşe. A fost UCIS sub ochii soţiei. „S-a RĂCIT în mâinile mele”

Potrivit adevarul.ro, patronul localului l-a chemat în ajutor pe Cristian Mihăiţă Gălbenuşe, 24 de ani, boxer de performanţă, nepot al lui Constantin Gălbenuşe, cel mai titrat antrenor de box din judeţul Olt ce activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Tânărul sportiv, cunoscut ca având un comportament calm, ar fi încercat, la rândul său, să tempereze atmosfera şi să îi convingă pe clienţii recalcitranţi să părăsească în linişte barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cuţit.

Nepotul antrenorului de box a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit.