Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: „Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude”

O femeie, care s-a născut cu două vagine, dezvăluie într-un documentar la postul britanic BBC3 greutățile cu care se confruntă din cauza aceste afecțiuni rare, inclusiv perioadele de menstruație mult mai lungi și numeroasele sarcini pierdute.

20 nov. 2017, 09:30
Povestea cutremurătoare a unei femei care s-a născut cu două vagine: „Unii bărbaţi făceau sex cu mine doar ca să se laude”

Nicci își dezvăluie povestea în documentarul „Femeia cu două vagine” de la BBC3 și susține că partidele de sex o făceau să se simtă o „ciudată a naturii”, pentru că bărbații nu se simt prea confortabil să facă amor cu o femeie cu două vagine. „Unii bărbații se culcau cu mine doar ca să se laude. Eram ca un trofeu când aflau de anomalia mea ca să zică că au făcut sex cu o fată cu două vagine. Mă simțeam ca o creatură ciudată a naturii”, povestește tânăra. Această boală a făcut-o să se simtă atât de tristă, încât voia, la un moment dat, să facă și o histerectomie.

Femeia susține că prima dată a aflat de această anomalie când avea 17 ani. „La început știam că ceva nu e în regulă când eram adolescentă pentru că ciclul menstrual dura mai mult decât trebuia. Durerea era îngrozitoare și în timpul ciclului, nu puteam să funcționez în nici un fel. Doctorul meu mi-a spus că am două utere, două vagine și două coluri uterine. Au fost perioade în care am fost nevoită să port pamperși pentru adulți, pentru că tampoanele și absorbantele nu mai erau eficiente”, spune femeia.

A aflat de această afecțiune la 17 ani

„Această afecțiune mi-a afectat sever viața, în special relațiile cu prietenii mei și cu iubiții”, a mai adăugat aceasta.

Nicci a început un tratament bazat pe hormoni, la recomandarea medicului, însă acesta nu a avut rezultatele dorite, ci din contră din cauza lor menstruațiile începuseră să dureze câte patru săptămâni.

În cele din urmă, ea și-a acceptat afecțiunea, și acum este măritată cu un bărbat pe nume, Andype care l-a cunsocut în urmă cu 19 ani. Aceasta susține că a încercat de câteva ori să devină mamă, însă până acum a pierdut sarcina de trei ori.

Mai mult, o altă britanică, în vârstă de 34 de ani, Claire Wright, care a descoperit că are aceeași afecțiune ca Nicci, după 26 de ani de dureri de stomac, a reușit să devină mama a doi copii.

Organizația Mondială a Sănătății susțin că aproximativ una din 3.000 de femei din întreaga lume sunt afectată de această afecțiune, care are loc în momentul în care uterul femeii nu reușește să se dezvolte corect în timpul sarcinii, născându-se astfel cu două vagine, două utere și două coluri uterine.