Povestea CUTREMURĂTOARE a unei tinere din Capitală. A murit în urma unei alergii banale, într-un spital privat

Sfârşit cutremurător pentru o tânără din Capitală. Fata a mers la spital din cauza unei alergii şi a murit. Familia este în stare de şoc şi a făcut reclamaţii la Poliţie şi la Colegiul Medicilor. Tânăra, Adela, trebuia să se căsătorească anul viitor.

06 aug. 2014, 12:09
Povestea CUTREMURĂTOARE a unei tinere din Capitală. A murit în urma unei alergii banale, într-un spital privat

Adela avea 33 de ani. În ultima perioadă era extrem de fericită. Îşi făcea planurile cu iubitul ei pentru nunta ce trebuia să aibă loc anul viitor. Nimeni nu se gândea vreodată că o banală alergie îi va curma viaţa. A ajuns la unul dintre cele mai mari spitale private din Capitală cu o iritaţie pe picioare, iar medicii i-au administrat un tratament medicamentos.

„Dupa cateva minute au inceput sa-i apara niste bubite, a avut o eruptie foarte puternica pe maini, in zona stomacului. Doamna doctor a venit relativ repede. A examinat-o, s-a uitat la mainile ei, iar concluzia a fost ca acea erupţie este de la stres. Sa se linisteasca, sa nu le mai numere, sa nu se mai uite la ele ca nu este nicio problemă”, povesteşte prietenul fetei.

Numai că la câteva minute, Adela a făcut stop cardio-respirator.

„Era o doctoriţă tânără. S-a precipitat şi pana cand nu a venit o alta doctorita din spital, care a preluat cazul, a intubat-o, s-a ocupat de toate manevrele de resuscitare, ei nu au fost in stare. Câteva minute a stat cateva minute in stop cardiorespirator fără să primească”, a mai spus băiatul.

În urma Adelei a rămas o fetiţă de 5 ani. „Mi-a spus în una din zile: mamaie, eu aş vrea să mă îmbolnăvesc şi să ajung lângă mămica mea, pentru că eu nu o mai văd niciodata, decât aşa”, a spus mama Adelei.

Familia Adelei a făcut plângere la Colegiul Medicilor şi la Poliţie. În acest moment, certificatul IML arată că nu se ştie cauza decesului. Familia mai aşteaptă însă certificatul toxicologic. Spitalul nu a vrut să ofere niciun punct de vedere.

Citeşte şi: O fetiţă de trei ani s-a trezit la viaţă la propria înmormântare. Oamenii au rămas ÎNMĂRMURIŢI VIDEO