Povestea de dragoste a doi bătrâni. De 56 de ani, bărbatul şi-a hrănit soţia, a spalat-o şi nu a încetat s-o iubească

S-au căsătorit aproape nişte copii. Ea, la 20 de ani, după doar cinci luni de căsătorie, a căzut la pat. Astfel, nu s-a mai putut mişca şi nici procrea. Soţul ei, Du Yuanfa, i-a promis atunci că va avea grijă de ea. A renunţat la slujba sa de miner şi s-a dedicat în totalitate soţiei sale bolnave.

26 nov. 2015, 09:02

Imagini uluitoare cu un cuplu de chinezi. Cei doi s-au căsătorit foarte tineri, iar la cinci luni de la cununie, ea a căzut la pat. De mai bine de 55 de ani, el are grijă de ea, iar povestea lor a impresionat o lume întreagă. Astfel, cei doi locuiesc amândoi într-o casă săpată în piatră, mobilată simplu. Bărbatul face de toate, singur: de la tratamente naturale din medicina chineză până la schimbarea patului pentru soţia lui, mai ales că nu a încetat niciodată să caute posibile remedii pentru starea ei.

Citeşte şi Dragostea nu are vârstă! Şi-a întâlnit marea iubire la 80 de ani

Dăruirea bărbatului i-a impresionat profund pe locuitorii aceluiaşi sătuc, care îi ajută pe cei doi soţi cu tot ce se poate: legume, medicamente, mâncare, orice le lipseşte. De asemenea, autorităţile locale îi ajută să primească donaţii, prin faptul că îi trec mereu pe lista celor în nevoie de acte caritabile. Zi şi noapte, de 56 de ani încoace, Du şi-a hrănit soţia, a spălat-o, a îmbrăcat-o şi nu a încetat să o iubească. Încă speră că ea se va vindeca.

Citeşte şi Poveste de dragoste inedită. S-a dus la prima întâlnire însărcinată în 8 luni, dar ce s-a întâmplat este unic