Povestea de dragoste dintre Luminiţa şi Gigi Becali VIDEO

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă, întotdeauna, o femeie puternică. Aşa se întâmplă şi în familia Becali. În spatele milionarului tot timpul pus pe vorbă şi fapte mari se află o femeie mai mult decât discretă: soţia sa Luminiţa, care de trei decenii ştie să ţină în frâu familia.

30 apr. 2016, 07:48
Povestea de dragoste dintre Luminiţa şi Gigi Becali VIDEO

Luminiţa i-a fost promisă lui Gigi Becali din copilărie. S-au cunoscut pe când ea avea 14 ani, iar el 26, potrivit România TV. Luminiţa este, de fapt, verişoară de gradul trei cu soţul său, astfel de legături fiind destul de frecvente la machidoni.

Luminiţa şi Gigi au împreună trei fete. Doamna Becali este o persoană discretă. Se ocupă de educaţia fiicelor sale şi iese la evenimente mondene doar la braţul soţului.

Deşi a stat mereu în umbra finanţatorului Stelei, atunci când a apărut în public, Luminiţa a uimit prin rafinament şi eleganţă şi niciodată nu a dat interviuri sau declaraţii. Dacă la evenimentele mondene Luminiţa discretă, Gigi este, în schimb, sufletul petrecerii.

Familist convins, Gigi Becali îşi respectă şi îşi iubeşte foarte mult soţia. „Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica”, obişnuieşte Gigi Becali să spună.

Luminiţa şi Gigi Becali au foarte multe perechi de fini şi au botezat zeci de copii. Cele mai cunoscute cupluri pentru care Luminiţa şi Gigi Becali au devenit părinţi spirituali sunt Cristi şi Alina Borcea, dar şi Gabriela Firea şi Florentin Pandele.

Doamna Becali i-a fost alături soţului şi în momentele grele. Cel mai greu i-a fost când Gigi Becali a fost la închisoare. „Naşa Luiminiţa era copleşită. M-a impresionat foarte mult Luminiţa. Ea a spus că ar vrea să-l vadă la penitenciar, iar el a spus că nu vrea să fie văzut în acea postură”, a declarat la vremea respectivă Gabriela Firea.

Cu toate acestea, Luminiţa Becali şi-a vizitat soţul la Poarta Albă.

Luminiţa Becali nu a participat la evenimente mondene când soţul ei se afla la închisoare. Iar când a trebuit să îşi îndeplinească obligaţia de naşă pentru finuţul David Petru, doamna Becali i-a chemat pe soţii Pandele la ea acasă.

Luminiţa Becali este la fel de credincioasă ca şi soţul său şi nu lipseşte de la slujbele de duminică.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, la cumpărături înainte de Paşte. A împărţit sute de lei la toată lumea VIDEO