Povestea de suflet: Iubirea unui tată greşit înţeleasă

Un tânăr se pregătea de absolvirea facultăţii. Avea rezultate strălucite la învăţătură, fiind mândria familiei sale. Părinţii i-au spus că îi pot oferi un cadou pe care şi-l doreşte mult, cu ocazia terminării facultăţii şi a unui nou start în viaţă. De foarte multe luni, băiatul admira în vitrina unui show-room o maşină sport. Ştiind că tatăl său şi-o poate permite financiar, i-a spus că şi-ar dori foarte mult acea maşină drept cadou de absolvire.

RomaniaTV.net
09 dec. 2016, 08:17
Povestea de suflet: Iubirea unui tată greşit înţeleasă

Cu cat ziua cea mare se apropia, cu atat tanarul era mai nerabdator sa gaseasca semne, indicii de la tatal sau ca i-ar fi cumparat masina. In sfarsit, ziua absolvirii a sosit. Tatal l-a chemat pe fiul sau in birou si i-a spus cat de mandru este ca are un fiu atat de bun.

Citeşte şi  Povestea de suflet: Un biet bătrân

Spunandu-i „Te iubesc”, barbatul i-a inmanat fiului un cadou foarte frumos impachetat. Curios si totusi cumva dezamagit, tanarul a deschis cadoul. Spre surprinderea lui, inauntru era o Biblie eleganta, cu copertile imbracate in piele.

Manios, baiatul a inceput sa tipe la tatal sau. „Cu toti banii tai, tu-mi dai o Biblie? Eu astept masina sport despre care ti-am vorbit atat si tu imi daruiesti o Biblie?”, a spus baiatul si a iesit furtunos din casa, aruncand Biblia cat colo.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO