Povestea emoţionantă a unui sportiv lăsat infirm pe viaţă de un „şmecher cu BMW”

Tinereţe şi visuri, spulberate într-o secundă. Este povestea tristă a unui sportiv din Braşov, care a rămas infirm după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul a fost obligat de instanţă să plătească despăgubiri, dar n-a dat niciun ban. La mai bine de 13 ani de la teribilul accident, victima lui trăieşte dintr-o indemnizaţie de 200 de lei.

28 mart. 2014, 12:55
Povestea emoţionantă a unui sportiv lăsat infirm pe viaţă de un „şmecher cu BMW”

Destinul lui Ciprian Hărmănescu s-a schimbat radical în anul 2001, când a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa regulamentar o stradă din Braşov, informează România TV

„Ulterior accidentului am aflat că el circula cu o viteză foarte mare. După accident am intrat în comă şi am stat 4 luni în comă”, a spus Ciprian Hărmănescu. Procesul a durat caţiva ani şi s-a incheiat în 2007. Şoferul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi despăgubiri de 100 de mii de lei.

„L-a executat, l-a cautat si cica nu i-a gasit nimic. Eu sunt nenorocit pe viaţă, iar ala se plimba cu BMW, are bani şi influenţă, a declarat sportivul accidentat, Ciprian Hărmănescu.

„Vorbim de o executare silita in care debitorul obligatiilor nu mai are bani si nici bunuri pentru care sa fie executat. În aceste cazuri orice executare silita se stinge negasindu-se bunuri ale debitorului”, a spus avocatului Vladimir Ciolacu.

Citeşte şi Jurnalist lovit de un şmecher cu BMW, în Capitală

La momentul accidentului, Ciprian era un adolescent, care practica gimnastica de mai bine de 10 ani.

„Calul cu manere este un aparat care mi-a adus si bucurii, dar si tristeti, pe de-o parte”, a spus Cirpian. Tânărul ajunsese în faza în care participa la campionate naţionale. „Ciprian cu multi ani inainte a fost un gimnast de baza al clubului nostru. Ajunsese sa aiba o valoare destul de buna in sensul ca ajunsese sa participe la campionate nationale”, a amintit Gheorghe Blaj, fostul antrenor al lui Ciprian. Chiar dacă viaţa i-a fost distrusă, Ciprian nu îi poartă ranchiună celui care i-a distrus viaţa şi lansează şi un mesaj pentru şoferul vinovat.

„Bogatule, m-ai distrus şi nu îţi pasă. Dar eu te iubesc şi mă rog pentru tine”, a spus Ciprian Hărmănescu.