Povestea familiei ucise de tirul din Olt. Detalii cutremurătoare ies la iveală

Detalii cutremurătoare ies la iveală după carnagiul de luni, din Olt, unde două maşini au fost strivite de un TIR scăpat de sub control. Un cauciuc uzat a explodat în mers, iar vieţile a doi părinţi tineri şi cele ale micuţilor lor au fost curmate fulgerător. La fel de tragic şi-a găsit sfârşitul şi un celebru antrenor de tenis, aflat la volanul celeilalte maşini lovite de mastodontul ucigaş.

25 apr. 2017, 13:36
Povestea familiei ucise de tirul din Olt. Detalii cutremurătoare ies la iveală

Cei doi soţi şi copiii lor de 3, respectiv 5 ani, fuseseră la Craiova, acasă la părinţii tatălui. Se întorceau la Bucureşti când destinul le-a adus tragedia în cale.

Petre avea un bar în Bucureşti, pe care-l conducea împreună cu soţia lui, Mirabela, fiica unui viceprimar din Argeş.

Durere fără margini şi în familia celei de-a cincea victime. Mihai Bobocică era antrenor al lotului III de juniori la tenis de masă şi mergea în cantonament, la Mioveni.

În timp ce familiile îndoliate se pregătesc de înmormântare, şoferul TIR-ului aşteaptă rezultatul expertizei tehnice a vehiculului. El e acuzat momentan de ucidere din culpă.

Citeşte şi Accident grav în Olt, s-a declanşat PLANUL ROŞU. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa, printre morţi se află şi doi copii VIDEO