Povestea femeii de 20 ani cu SINDROMUL X: A murit fără să îmbătrânească o zi, arătând ca un BEBELUŞ VIDEO

Brooke Greenberg, o tânără de 20 de ani din Reisterstown, America, s-a născut prematur, dar a reuşit să uimească doctorii după ce nu a trecut niciodată de stadiul de bebeluş. Astfel, până la moartea, ea a dat impresia că a oprit timpul în loc.

09 nov. 2014, 14:57

Oamenii de ştiinţă au fost uimiţi de acest caz medical unic, cercetând ADN-ul tinerei pentru a descoperii modul în care corpul uman îmbătrâneşte, dorind să descopere altfel o adevărată fântână a tinereţii, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Cazul care a uimit lumea medicală. Arată ca o fetiţă de cinci ani, dar are 20

Din nefericire, tânăra care suferea de o condiţie atât de rară încât a fost numită „Sindromul X” a murit la sfârşitul lunii octombrie.

Cu cât îmbătrânea mai mult cu atât devenea mai incredibilă„, a povestit mama, care a declarat că la vârsta de cinci ani a încetat să mai crească şi pentru 15 ani a avut aceeaşi greutate şi înălţime, fiind neschimbată.

Familia a realizat că ceva nu este în ordine în momentul în care sora sa mai mică a întrecut-o în dezvoltare. Cu toate acestea, femeia avea o personalitate conturată şi îşi iubea familia şi prietenii. Doctorii au anunţat de mai multe ori pe cei apropiaţi ei că nu va mai trăi mult, motiv pentru care familia se aştepta în fiecare zi ca Brooke să nu mai reziste.

Citeşte şi Şocant: O femeie şi-a crescut BEBELUŞUL într-un loc INIMAGINABIL pentru a-l ascunde de soţul său

Ea a fost fântâna tinereţii dacă stai să te gândeşti. Mi-a arătat că oricât de rele ar fi uneori toate, în ziua următoare lucrurile pot fi mai bune„, a adăugat Howard Greenberg, tatăl fetei. 

Inedit este faptul că Brooke a reuşit să îşi dezvolte personalitatea mai târziu în viaţă. Se bucura de îmbrăţişări şi îşi iubea părinţii şi surorile. Mai mult, în adolescenţă a devenit rebelă şi adora să se uite la filme.