Povestea fetiţei care vorbeşte cu îngerii. Milioane de oameni au fost impresionaţi

Povestea unei fetiţe, al cărei tată a murit cu puţin timp înainte ca micuţa să se nască, a făcut înconjurul lumii şi a emoţionat mulţi oameni.

17 nov. 2017, 10:09
Povestea fetiţei care vorbeşte cu îngerii. Milioane de oameni au fost impresionaţi

Tatal fetitei, pasionat de motoare, a murit cu putin timp inainte ca micuta sa se nasca, iar de cand a venit pe lume, fetita a reusit sa aduca alinarea in sufletul mamei sale, potrivit Daily Mail.

Mai exact, micuta a fost surprinsa in timp ce doarme si zambeste alaturi de lucrurile care candva au apartinut tatalui ei.

Se spune ca micutii, in primele luni de viata, pot observa fiinte din alte dimensiuni, iar reactiile micutei le-a dat tuturor de gandit.

„Tatăl ei iubea motoarele. Purta mereu echipament de protecţie. Voia să fie sigur că este protejat. Fetiţa sa era pe drum şi nu voia să-şi asume niciun risc. Nu îşi va ţine însă nicioadată în braţe minunea.

Viaţa sa a fost curmată cu puţin timp înainte ca ea să vină pe lume. Se spune că nou-născuţii surând în somn atunci când îngerii le vorbesc. Şi privind această imagine nu mai am niciun dubiu”, a scris mama micuţei pe Facebook.

Citeşte şi IMAGINEA ZILEI. Fotografia cu o asistentă care citeşte o poveste unei fetiţe de etnie romă, în timp ce mama ei plânge, a ajuns virală