Dezvăluiri cutremurătoare despre fata de 12 ani violată, care a vrut să se sinucidă: „Mami, tu nu ştii…”

Detalii despre un nou viol cutremurător fac turul României. O fetiţă de 12 ani a ajuns în pragul sinuciderii după ce ani în şir a fost abuzată sexual. Ca să scape de vecinul care o viola de trei ani, copila a încercat să-şi ia viaţa. Mama ei a găsit-o însă la timp. Fata a ajuns la spital în stare extrem de gravă.

03 sept. 2015, 08:07
Dezvăluiri cutremurătoare despre fata de 12 ani violată, care a vrut să se sinucidă: „Mami, tu nu ştii…”

O copilă în vârstă de 12 de ani, din localitatea Peștera (județul Constanța), a încercat să se spânzure, nemaiputând suporta perversiunile sexuale la care fusese supusă, timp de trei ani, de un vecin. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Drama fetiţei a început în urmă cu trei ani. Vecinul în vârstă de 20 de ani batjocorea frecvent copila. De frică, aceasta a preferat să ascundă ororile la care era supusă.

CITEŞTE ŞI: Încă o oroare în Vaslui. Fetiţă violată de propriul tată sub ochii surorii mai mici

„Mami, zice, sa-ti spun ceva, dar mi-e frica. Zice, uite, Cornel a vrut sa ma dezbrace sa se culce cu mine. Mami, tu nu stii cata bataie am luat eu. A vrut sa moara să nu ştie nimeni ce a păţit ea”, a povestita mama fetiţei.

Agresorul a ajuns după gratii pentru 30 de zile. El a susţinut că este nevinovat şi că totul este o invenţie a mamei copilei. Acum, principala grijă a autorităţilor este fetiţa. Psihologii spun că are nevoie de o lungă perioadă de terapie pentru a putea depăţi această traumă.

Citeşte şi: Constănţeanul acuzat că a violat în mod repetat o fată care a încercat să se sinucidă, arestat