Povestea impresionantă a unui tânăr paralizat. Îşi vede visul cu ochii după o viaţă de coşmar

La doar doi ani, părinţii l-au condamnat la o viaţă plină de chinuri. În timpul unui scandal i-au rupt coloana şi a rămas paralizat pe viaţă. Este povestea tristă a unui tânăr din judeţul Vaslui, care locuieşte într-o casă dărăpănată, din lut, prin care se vede cerul liber. Câţiva oameni impresionaţi de povestea sa au pus mână de la mână şi i-au construit o locuinţă.

07 nov. 2017, 20:40
Povestea impresionantă a unui tânăr paralizat. Îşi vede visul cu ochii după o viaţă de coşmar

Dănuţ are 30 de ani şi locuieşte în satul Dăneşti, în judeţul Vaslui, într-o sărăcie cruntă. Ia doar 300 de lei pe lună, bani care provin din indemnizaţia de handicap. S-a născut un copil normal, dar la 2 ani, în urma unui scandal pe care părinţii lui l-au avut, a rămas paralizat pe viaţă.

Părinţii au murit pe rând, iar acum locuieşte singur, într-o casă de lut ce stă să se dărâme, prin care se vede cerul liber, iar ploaia pătrunde în voie.

Salvarea lui Dănuţ a venit de la o mână de oameni cu suflet mare, dintr-o localitate învecinată. Impresionaţi de povestea tristă a tânărului, localnicii au pus mână de la mână şi s-au apucat să-i construiască o căsuţă.

Tânărul a cerut în repetate rânduri ajutor şi de la primărie, dar în zadar. Fericit şi plin de emoţii, Dănuţ urmăreşte acum echipa de muncitori în fiecare zi şi vede cum visul lui prinde contur.

Pentru finalizarea căsuţei ar mai fi nevoie de ceva bani pentru dotarea băii cu cele necesare, dar şi pentru a ridica un gard.