Povestea lui Domino, CÂINELE VORBITOR: Şi-a găsit stăpână după ce i-a spus că o IUBEŞTE VIDEO

O femeie din America a fost uimită după ce a auzit cum un câine dintr-un adăpost pentru animale părăsite a inceput să latre într-un mod ciudat, dar înduioşător. Patrupedul a început să îi spună că o iubeşte, rostind cuvintele "I wow you", asemănătoare cu "I love you" care înseamnă "te iubesc" în limba engleză. Ea a fost atât de uimită încât l-a adoptat imediat.

04 apr. 2013, 20:43

Un adorabil câine din rasa terrier, pe nume Domino, în vârstă de patru ani, găsit pe stăzile din oraşul texan Tyler, are un talent deosebit, acela de a lătra cuvintele „te iubesc” persoanelor care vizitează un adăpost canin din zonă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un câine din Belarus a moştenit un MILION de dolari. Vezi ce va face câinele cu banii

Cei care l-au salvat au realizat faptul că animalul se foloseşte de darul lui doar în momentul în care oamenii se îndepărtează de cuşcă, crezând că îl vor părăsi. Cu toate că nimeni nu ştie dacă patrupedul înţelege cuvintele respective sau nu, el a reuşit în cele din urmă să înduioşeze inimile unei familii, în cursul zilei de marţi, după ce stat o lună în adăpostul pentru animale în căutarea unui stăpân.

Citeşte şi Cum învaţă un căţel simpatic foc să prindă o jucărie VIDEO

Citeşte şi Câinii ar fi fost domesticiţi în urmă cu 33.000 de ani, mult mai devreme decât se credea

„Când doamna care a vrut să îl adopte a venit la mine mi-a spus că „Acest câine vorbeşte”. Eu i-am răspuns că toţi câinii vorbesc, dar ea a adăugat că acesta este mai special, aşa că am fost şi eu să îl ascult. Se poate auzi cum spune „te iubesc”. El se foloseşte de aceste cuvinte doar atunci când te indepărtezi, deoarece îi este frică că îl părăseşti”, a declarat Terry Cashion, unul dintre îngrijitorii adăpostului.

Domino a fost găsit în urmă cu aproape o lună pe străzile unui oraş din Texas. Cu toate că oficialii au încercat să îi găsească adevăratul stăpân, nimeni nu a răspuns la apel. El a fost dresat parţial şi dat spre adopţie. Ulterior, s-a descoperit faptul că adoră să meargă în maşină, ceea ce înseamnă că a mai avut stăpâni, dar a fost abandonat de către aceştia.

Citeşte şi De necrezut: Un bărbat a fost ÎMPUŞCAT de propriul CÂINE

Donna Bryan, femeia care s-a decis să îl adopte, spune că nu s-a putut abţine să nu îl salveze după ce l-a auzit cum vorbeşte în limba engleză. Acesta este al doilea câine pe care îl are, după ce în urmă cu puţin timp a mai adus acasă un câine din rasa Jack Russell.

Pe internet există mai multe filme postate de stăpâni care cred că animalele lor vorbesc. Mai mult, în anul 1988, un alt câine pe nume Domino a devenit vedetă după ce s-a descoperit că spunea cuvintele „I want one”, adică „Vreau una”, în momentul în care familia era la masă.

Citeşte şi Povestea celui mai bătrân câine din Marea Britanie. În ani omeneşti patrupedul are peste un SECOL